GündemÇocukçaEğitimÖzel Haberler

“ÖĞRETMENİM SENİ ÇOK SEVİYORUM”

Sevgili arkadaşlar çok özlediğiniz “ÇOCUKÇA” sayfamız geri döndü. Birbirinden güzel röportajlar, eğlenceli maceralar  ve en güzel hikayeler ile yeniden karşınızdayız. Bugün ise Ali Şuuri İlkokulu 4\D sınıfının harika öğrencileri, “Öğretmenimi çok seviyorum” diyerek minik kalplerinden en güzel sözleri paylaştılar. Bu müthiş arkadaşlarımıza kulak verelim mi?

Ali Şuuri İlkokulu 4\D sınıfının minik öğrencileri Öğretmenleri Cahide Güngör’ü ne kadar sevdiklerini ve öğretmenlerin hayatlarındaki yerini anlattılar. Öğretmenler Günü öncesi sınıflarında “Öğretmen deyince aklınıza gelen nedir?” adlı bir söyleşi yapan miniklerin o güzel anlatımlarını okumaya hazır mısınız?

Ali Şuuri İlkokulu 4\D sınıf Öğretmeni Cahide Güngör, “Öğrencilerim ile beraber Öğretmenler Günü öncesi “Öğretmen deyince aklınıza gelen nedir?” diye bir söyleşi yapalım istedik. Panomuzu hazırladık. Öğrencilerimin her biri ile ayrı ayrı gurur duyuyorum ve onları çok seviyorum. Ben bir öğretmen olduğum için çok mutluyum. Mesleğimi severek yapıyorum” dedi.

Elif Ece Tümen: Öğretmenler çok kıymetlidir. Ben de öğretmenimi çok seviyorum.

Toygar Taha Taşkan: Öğretmenimi çok seviyorum. Öğretmenler Günü yaklaşıyor bütün öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun.

Utku Kuşçu:  Ben Cahide Öğretmenimi çok seviyorum. İyi ki bizim öğretmenimiz olmuş.

Şevval Tolga: Ben öğretmenimi çok seviyorum. Bütün öğretmenimi çok seviyorum. Onlara saygımı sunuyorum.

Elif Aygün: Sınıfımdan çok memnunum. Arkadaşlarımı ve öğretmenlerimi çok seviyorum. Öğretmenimiz bizim için çok değerli.

Yağmur Yılmaz: Ben öğretmenimi çok seviyorum. Öğretmenler olmasaydı cahil kalırdık. O nedenle öğretmenler günü yaklaşırken tüm öğretmenlerimin de öğretmenler gününü kutluyorum.

Metehan Kaleli: Cesaret verdin bana, anladın her konuda. Hep yanımda oldun kocaman kalbinle. Canım öğretmenim.

Elif Eslem Selçuk: Canım der kendi canını vererek. Tek tek anlatır ki bize iyilik diyerek. Niçini, nasılı bize belleterek ışığı ile bize yolu göstererek. Öğretmenim canım benim.

Ziya Bartu Gül: Ben öğretmenimi çok seviyorum. En iyi öğretmen bizim öğretmenimiz. Öğretmenime her zaman saygılı olmaya çalışıyorum.

Zeynep Berrak Becerik: O tatlı bakışın, o güzel gülüşü. Seni çok seviyoruz Öğretmenim. İyi Ki Varsın Öğretmenim. Senin sayende senin gibi olacağım ve iyi kalpli olacağım. Anlamadıklarımı cevaplarsın benim canım öğretmenim. Öğretmenlerin en süperisin sen. Çok güzelsin. Sensiz duramam ben asla. Zaten senin için geliyorum ben okula.

Sevde Alan: Karanlık dünyama ışıksın öğretmenim. Bilginin bekçisi canımsın öğretmenim. Işıksın yolumda, kuvvetsin yolumda. Açtın kollarını bana canımsın öğretmenim. Her türlü sevginle kalplerimizden silinmez, canımsın öğretmenim.

Elif Uçar: Canım Öğretmenim. Cahille savaşırsın, anlamayana anlatırsın. Neşeyle aydınlatırsın, ışık saçarsın. Meyveleriniz biz senin.  Öğretmenim canım benim gönlümüzde taht kurdun, canımız oldun. Nazikçe, sevgiyle öğrettin bilgiyle, ilgiyle donattın.

Sinem Küçük: Canım Öğretmenim okumayı, yazmayı, çizmeyi, kesmeyi sen öğrettin bize. Benim canım öğretmenim. Her gün başımızdan hiç ayrılmadın. Sen bizim canımızsın öğretmenim. Sevgimize can katan bir tek sen varsın canım öğretmenim.

Fatma Naz Öztürk: Canım öğretmenim, canımsın kanımsın annem gibisin. Irmaktaki su gibi güzelsin. Mezun olacağız bu sene. Canım öğretmenim, miniktik büyüdük en sevdiğim…

Alya Çavdar: Sevgisinin sonu yok, Gönlü büyük. Bekliyoruz yolunu benim canım öğretmenim.

Nejat Doruk İstimyeli: Ben bütün öğretmenleri seviyorum. Onlar bize bütün bilgileri öğretiyorlar. Şimdi öğretmenler olmasa çizgi çizmeyi bile bilemeyecektik.

Zeynep Eröz: Bütün öğretmenleri çok seviyorum.

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu