GündemEğitim

ÖĞRETMENLERİN BİLİM FUARINA İLGİSİ

TÜBİTAK İl Temsilcisi Prof. Dr. Fatih Satıl ve Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Arge temsilcisi Duygu Işık Erol, Balıkesir merkez ve ilçelerini kapsayan bir dizi seminer programı gerçekleştirdiler.

TÜBİTAK Bilim Fuarı tanıtımı ve eğitim seminerleri şu ana kadar, Balıkesir, Edremit, Bandırma, Bigadiç ve Kepsut ilçelerinde yapıldı. Seminerlere, gönüllü katılan öğretmenlere TÜBİTAK Bilim Toplum Ulusal Destekleri (4006) hakkında ayrıntılı bilgiler verildi.

EĞLENEREK ÖĞRENME

İl Temsilcisi Prof. Fatih Satıl, “Bu sene TUBİTAK Bilim Fuarlarına katilim noktasında Balıkesir de bir rekor katılım hedefliyoruz. Projelere öğretmenlerimizin ilgisi oldukça iyi. 4006 Bilim Fuarı sayesinde öğrencilerimize sınav ve yarışma kaygısı olmadan, yaparak yaşayarak ve eğlenerek öğrenecekleri bir ortam sağlamış olacağız. Bu nedenle bilim fuarlarına hem TÜBİTAK hem de il milli eğitim müdürlüğü olarak çok önem veriyoruz” dedi. İl Temsilcisi Prof. Dr. Fatih Satıl ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge çalışanı Duygu Işık Erol’un verdiği TUBİTAK 4006 Bilim Fuarı seminerlerine, Balıkesir ve ilçelerinden 1000’in üzerinde gönüllü öğretmen katıldı. Fatma Kara

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu