GündemGörüntülü Haberler

OK “ÇAMUR AT İZİ KALSIN BİZDE TUTMAZ”

İYİ Parti Balıkesir İl Başkanlığı, Gezici Araştırma Şirketi’nin yaptığı ankette (CHP+İYİ Parti+HDP) ifadelerine yönelik suç duyurusunda bulundu. CHP de destek verirken konuyla ilgili adliyede yapılan basın açıklamasında İsmail Ok, “Abbas Yolcu, Çamut at izi kalsın bizde tutmaz” dedi.
Gezici Araştırma Şirket’nin Balıkesir dahil Türkiye’nin 9 Büyükşehir Belediyesi ile ilgili yaptığı anket çalışmasında Millet İttifakı (CHP+İYİ Parti+HDP) ifadelerine yönelik hukuk yoluyla cevap vereceklerini söyleyen Millet İttifakı CHP ve İYİ Parti Balıkesir İl Başkanlıkları tarafından Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunuldu. Algı operasyonu yapılmaya çalışıldığını söyleyen Millet İttifakı İYİ Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Ok“Artık korku dağları sardı. Ama güneş balçıkla sıvanmaz. 31 Mart akşamında inşallah Balıkesir halkının hür iradesiyle Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti’nin oluşturduğu Millet İttifakının adayları Büyükşehir ve 20 ilçenin alayında ipi göğüsleyecek. Bu yönetim kaybettiğini gördü şimdi de bunu algı yoluyla değiştirmeye çalışıyor. Ama bunlar beyhude çabalar. Bizim izimizden şüphemiz yok. Burası Kuvayi Milliye şehri. Bu topraklar kutsal topraklar. Dolayısıyla çamur at izi kalsın bizde tutmaz. 31 Mart’a az kaldı. Abbas yolcu. Şimdiden kendilerine güle güle diyoruz” şeklinde konuştu.
TUNA “BİN YIL AYNI KAZANDA KAYNASAK BİR ARAYA GELMEYİZ”
Adliye önünde basın açıklaması gerçekleştiren İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Nedim Tuna, “Kamuoyu araştırma şirketi olduğunu iddia eden bir şirketin, sözde yapmış olduğu kamuoyu araştırma sonuçlarını halkımıza sunarken mensubu olmakla gurur duyduğumuz, övündüğümüz partimizi, asla bir araya gelmeyeceğimiz bir başka siyasi parti ile işbirliği içerisindeymişiz gibi göstermeye çalışarak seçimleri manipüle etmeye çalışmışlardır. Partimizin, örgütlerimizin ve adaylarımızın, işbirliği yaptığımızı iddia ettikleri siyasi parti ve siyasi görüş ile bin yıl aynı kazanda kaynasak bir araya gelmemiz mümkün değildir. Suç duyurusunda bulunarak görevimizi yapmış olmakla birlikte hakkımızı da arıyoruz. Adaletin olduğuna da inanıyoruz” dedi.
SARI “HAKLIYI HAKSIZI ORTAYA ÇIKARACAĞIZ”
CHP İl Başkanı Serkan Sarı, “Görünen o ki iktidar partisi büyük bir telaş içerisinde. Bugün yerelde, Balıkesir’de bu telaşı, kaygıyı her alanda görebiliyoruz. Buna benzer manipülasyonlarla ittifakımıza zarar vermeye çalışmaları tutmayacaktır. Biz halkımızla, vatandaşlarımızla bir aradayız ve onlarla beraber Balıkesir’i daha iyi bir geleceğe hazırlıyoruz. Bu suç duyurusu haklıyı haksızı ortaya koyacaktır. Bu manipülasyonların önüne geçeceğiz. Bugün yerelde de bir çok gazete haklı haksız haberlerle partilerimize, adaylarımıza zarar vermeye ve yaralamaya çalışıyorlar. Bilsinler ki Kuva-yi Milliye’nin temsilcisi olan bizler bugün Millet ittifakı çatısı altında hepsi gururla, onurla şehre hizmet etmek için bu yola çıktılar” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu