Gündemİlçe HaberleriSiyaset

OK’TAN DURSUNBEY’E İSTİHDAM SÖZÜ

CHP ve İYİ Parti’nin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Ok Dursunbey ilçesinde yapacağı hizmetleri halka anlattı. Dursunbey ile ilgili projelerini tanıttı.

 

Ok, CHP İl Başkanı Serkan Sarı ve IYİ Parti İl Başkanı Nedim Tuna’nın da katıldığı Dursunbey ziyaretinde Dursunbey Belediye Başkan Adayı Mehmet Yarma’ya destek istedi. Dursunbey’de kalabalık bir gruba hitap eden İsmail Ok Dursunbey’ e Ahşap Park Bahçeler Üretim Tesisi açarak 1000 kişiye istihdam sözü verdi.  Büyükşehir Belediyesinin tüm Park Bahçe Mobilya ihtiyaçlarını bu tesisten karşılayacaklarını söyleyen Ok, üretilen ürünleri tüm Türkiye’ de ki belediyelere pazarlayacaklarını ifade etti.

 “KÖYLÜMÜZ YENİDEN ÜRETMEYE BAŞLAYACAK”

Yapacağı projelerin tüm Balıkesirlilere hitap edeceğini söyleyen İsmail Ok “Bizler toprağa yalın ayak basarak yetişmiş, geçimini hayvancılık ile sağlamış insanlarız. Çiftçimiz perişan. Sizlere üreten bif Balıkesir sözü verdim. Yapacağımız projeler her insanımıza fayda sağlayacak. Açacağımız et ve süt entegre tesisleri sayesinde toprağa küsen köylümüz yeniden üretmeye başlayacak, halkımız da sağlıklı ürünleri ucuza mâl etmiş olacak. Balikesir’ de halkımız ucuz domates ve patates kuyrukların da beklemeyecek” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu