GündemEğitim

OKUL YOLUNDA İLK HEDİYE BAKKAL AMCA’DAN

Balıkesir Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası tarafından 2018-2019 eğitim öğretim yılında, oda üyelerinin okula başlayacak olan çocuklarına kırtasiye seti, balonlar ve çantalar hediye edildi.

Balıkesir Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Hasan Yançıl, kırtasiye yardımıyla ilgili düzenlenen törende yaptığı konuşmada, okula başlayacak çocuklara başarılar diledi. Oda Başkanı Yançıl’ın da ailelere önemli mesajları vardı. Kırtasiye yardımları kapsamında, 12 yılda 267 çocuğa çanta ve kırtasiye malzemeleri dağıttıklarını belirten Yançıl, çocuklara derslerinde çok başarılı olmalarını öğütledi.

YANÇIL ‘’ÇOCUKLAR BUGÜNÜN YARINI, YARININ UMUTLARI’’

Çocuklara çantalarını dağıtan Başkan Hasan Yançıl, ‘’Çocukların yeni eğitim ve öğretim yılındaki sevinçlerini paylaşmak ve ortak olmak bizleri çok mutlu ediyor. Balıkesir Bakkallar Odası olarak bu yıl 12. Sini düzenlediğimiz bu kırtasiye malzemeleri ve okul çantaları dağıtımını gerçekleştiriyoruz. Bugüne kadar yaklaşık 267 öğrencimize kırtasiye malzemeleri, hediyeler vererek yeni eğitim ve öğretim yılında mutlu olmalarına vesile olduk. Çocuklarımıza ilk çantalarını hediye ediyoruz. İlkler unutulmaz. Çocuklara verilebilecek en büyük hediye aslında zamandır. Çocuklarımız ilgiye, sevgiye ve zamana ihtiyaç duyuyorlar. Çocuklar bugünün yarını ve yarının da umududur. Ben ailelerimize çocuklarıyla daha fazla vakit geçirmelerini öneriyorum’’ ifadelerini kullandı. Nihan Merve Yılmaz

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu