GündemÇocukça

OKULDAN ŞAMPİYON GEÇTİ

Sevgili gençler bugün ‘Gençlik’ sayfamızda Şehit Ömer Faruk Bol Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri konuğumuz oldular. Okullarında başarılı Boksör Ali Eren Demirezen’i misafir eden gençlerin spora dair düşünceleri ve Demirezen ile geçen eğlenceli sohbetlerini okumaya hazır mısınız?

Balıkesir’in yetiştirdiği, boksun  önemli simalarından Ali Eren Demirezen, Şehit Ömer Faruk Bol Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne konuk oldu. Öğrencilerin sorularını yanıtlayan Demirezen, spora nasıl başladığını, başarılı olmak için neler yaptığını anlattı. Okulda öğrencilerle birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Demirezen öğrencilerin sorduğu soruları içtenlikle yanıtladı.

Arda Duran; Ben de okulumuzda güreş takımı oyuncusuyum ilerisi için çok umutlu değil dim ama Ali Eren abi yıl dinledikten sonra bende büyük bir sporcu olabilirim dedim artık onun maçlarını hep takip edeceğim,onun başarılı olması için dua edeceğim.

Ümmü Nur Koçoğlu ;Ali Eren abiye bize tavsiyeleri biz nedir diye sordum;Bize çok çalışın hayatta başarılı olmak için çok çalışmak ve inanarak çalışmak gerekir dedi,artık derslerime de antreanlarima da daha çok calisagim.Tesekkurler Ali Eren abi.

Mehmet ispartalioglu:  Ali Eren abi 22 yaşında boksa başlamış,demek ki sporun yaşı yok bende çok çalışırsam futbolcu olabilirim.İyi bir sporcu olmak için eğitim in önemli olduğunu söyledi artık derslerime daha çok dikkat edeceğim.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu