Gündemİlçe Haberleri

Okullar Tütünden Korunuyor

Okullar Tütünden Korunuyor

 

Balıkesir Jandarması, okul önlerinde sigara satışını önlemek ve tütün mamulleri kaçakçılığını sonlandırmak için çalışmalarını sürdürüyor.

 

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı, tütün mamulleri kaçakçılığı ve ‘Okul Önlerinde Tek Sigara Satışını Önlemek Amacıyla’ yaptığı istihbari çalışmalar sonucunda, Burhaniye ilçesinde kaçak tütün mamulleri imal ve ticareti yaptığı tespit edilen 3 şüphelinin ev ve işyerinde aramalar yaptı. Aramalarda 540 kilo açık kıyılmış tütün, 43 bin 500 adet dolu makaron, 10 bin  adet boş makaron ve 1 adet elektronik tartı ele geçirdi ve olayla ilgili 3 şüpheliyi yakaladı.

 

Whatsapp Image 2022 03 04 At 11.39.29

 

ALTIEYLÜL’DE DE YAKALADILAR

 

İl Jandarma Komutanlığı, tütün mamulleri kaçakçılığına yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, Altıeylül İlçesinde kaçak tütün mamulleri imal ve ticareti yaptığını tespit ettiği 1 şüphelinin ev ve işyerinde aramalar yaptı. Aramalarda; 22 kilo açık kıyılmış tütün, 10 bin 200 adet dolu makaron, 24 bin adet boş makaron, 2 adet sigara sarma makinası, 1 adet elektronik terazi, 1 adet komprasör cihazı ve 1 adet nem ölçüm cihazı ele geçirdi ve 1 şüpheli yakalandı.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu