GündemÇocukçaEğitim

‘’OKULUMU ÇOK SEVİYORUM’’

Sevgili Çocuklar bugün sayfamızda Burhan Erdayı İlkokulu 3-D sınıfından arkadaşlarınız var. Burhan Erdayı İlkokulu 3-D sınıfı öğrencileri Öğretmenleri Arzu Köseler’i çok sevdiklerini söylerken, okullarını neden sevdiklerini ‘’ÇOCUKÇA’’ sayfamızda anlattılar. Var mısınız onlara kulak vermeye?

Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan Burhan Erdayı İlkokulu’na kapıdan girer girmez kocaman bir bahçe ile karşılaşıyorsunuz. Ahşap oyun parkının yanı sıra yemyeşil çimler ve çiçekler, futbol ve basketbol sahası, girişteki kantin öğrenciler için eşsiz bir alan sunuyor. Tüm bunlardan mutlu olduklarını söyleyen 3-D sınıfı öğrencileri, düşüncelerini ‘’ÇOCUKÇA’’ sayfamızda paylaştılar.

Erdal Coşkun: Ben okulumu çok seviyorum. Çünkü okulumuz çok güzel. Okul bahçesinde oynayacak çok güzel alanlar var. Ben bahçemizdeki oyun parkını çok seviyorum. Burada oyunlar oynamak çok keyifli. Arkadaşlarımla çok güzel zaman geçirebiliyorum. Öğretmenimi, arkadaşlarımı ve okulumu çok seviyorum.

Kadir Kandoğlu: Ben okulumu çok seviyorum. Öğretmenlerimi ve arkadaşlarımı da çok seviyorum. Birlikte çok güzel oyunlar oynuyoruz. Birbirinden keyifli zaman geçiriyoruz. Teneffüsleri çok seviyorum. Okul bahçemizdeki parkımızda çok güzel oyunlar oynayabiliyoruz.

Beril Arınöz: Okulumuz, oyun bahçemiz çok güzel. Diğer okullara göre çok daha şanslıyız. Çünkü kocaman bir oyun parkımız var. Arkadaşlarımla birlikte oynayabiliyorum. Boş zamanlarımızda bahçede yürümekten arkadaşlarımla oyunlar oynamaktan çok mutluyum.

Ecrin Avcu: Ben Arzu öğretmenimi ve İngilizce Öğretmenimi çok seviyorum. Arkadaşlarımla çok iyi anlaşıyorum. Okulumuzda her türlü imkana sahibiz. En çok bahçedeki oyun parkımızı seviyorum. Orada oyunlar oynamak çok keyifli.

Şimay Yıldırım: Okulumuzda mutfağımız, çok amaçlı salonumuz, bahçedeki oyun parkımız, arkadaşlarımızla birlikte resimler yaptığımız resim atölyemiz çok güzel. Okul bahçemizdeki oyun alanlarımızda vakit geçirmek çok keyifli. Ben okulumu tüm bunlar için çok seviyorum. İyi ki Burhan Erdayı İlkokulu’nda okuyorum.

Eylül Çankı: Ben öğretmenimi ve arkadaşlarımı çok seviyorum. Okulumuz çok güzel. Burada arkadaşlarımla birlikte oyunlar oynayabileceğim çok güzel bir oyun parkımız var. Ayrıca bahçemizi de çok seviyorum. Rengarenk ve bizim için öğretmenlerimiz çok güzel çalışmalar yapıyor.

Yasin Grek: Ben Iraklıyım. Futbol oynamayı, maç yapmayı çok seviyorum. Okulumuzu da çok seviyorum. Okul bahçemizdeki oyun parkı çok güzel. Resim atölyemiz ve müzik atölyemiz de var. Orada çalışmalar yapmayı ben çok seviyorum. Arkadaşlarımla bir arada olmak da çok ama çok güzel.

Ecrin Nur: Okulumuzda pek çok okulda bulunmayan donanımlar var. Ben okulumuzda vakit geçirmekten dolayı çok mutluyum. Çünkü okul bahçemizde oyunlar oynamak, resim atölyemizde resim yapmak çok güzel. Akıllı tahtada ders işlemeyi de çok seviyorum.

Pınar Tezcan:Okulumu, arkadaşlarımı ve öğretmenlerimi çok seviyorum. Harika bir okulumuz var. Okulumuzda oyunlar oynamak ve vakit geçirmek çok güzel. Çok eğlenceli zaman geçiriyoruz.

Ege Yaman: Bizim okulumuz en güzel okul. Burada okuduğum için çok mutluyum.

Ege Yumurtacı: İyi ki Burhan Erdayı İlkokulu’nda okuyorum çünkü okulumu çok seviyorum.

Türk Ata Çağlar: Ben okulumu çok seviyorum. Çünkü harika bir bahçemiz ve resim atölyemiz var.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu