GündemTürkiye Gündemi

Ölen Borçlusunun Mezarını Açıp Canlı Yayında Ateşe Verdi

Mezarlıkta Yaşanan Korkunç Olay

Ölen Borçlusunun Mezarını Açıp Canlı Yayında Ateşe Verdi

Mezarlıkta Yaşanan Korkunç Olay

Olen Borclusunun Mezarini Acip Canli Yayinda Atese Verdi 1

Aksaray’da, 20 Nisan’da Ervah Kabristanlığında yaşanan olayda, bir borçlu olan Abdullah Köse’nin ölümünün ardından alacaklı olduğu belirtilen Aladdin Y., mezarlıkta yaşanan tüyler ürpertici bir olayla gündeme geldi. Aladdin Y., borcunu ödeyemeyen Köse’nin mezarı başına giderek mezarı kısmen açtı, üzerine yanıcı bir madde dökerek ateşe verdi ve sosyal medya hesabından canlı olarak yayınladı.

Olen Borclusunun Mezarini Acip Canli Yayinda Atese Verdi 2

Olay, Aladdin Y.’nin ödeme günü olan 20 Nisan’da mezarlıkta gerçekleşti. Aladdin Y., ölen borçlusuna yönelik hakaretler edip küfürler savurduktan sonra mezarı kısmen açtı ve canlı yayınla tüm bu işlemleri sosyal medyada paylaştı. Mezarı açarken devam eden hakaretlerinde bulunan Aladdin Y., ölen şahsı da hedef alarak “Yakacağım seni, cesedini toprağın altında koymam Apo” şeklinde konuştu.

Olen Borclusunun Mezarini Acip Canli Yayinda Atese Verdi 3

Olayın duyulması üzerine Abdullah Köse’nin yakınları durumu hemen yetkililere bildirdi. Polis ekipleri olay yerine gelerek Aladdin Y.’yi gözaltına aldı ve mezardaki ateşi söndürdü. Aksaray Belediyesi Mezarlıklar Şubesi ekipleri de mezarı tekrar kapattı. Aladdin Y. sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü ve ardından adli makamlarca adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olen Borclusunun Mezarini Acip Canli Yayinda Atese Verdi 4

Bu olay, toplumda büyük infial yarattı ve Aladdin Y.’nin sosyal medyada yayınladığı görüntüler büyük tepki topladı. Olayla ilgili soruşturma devam etmekte ve gelişmeler yakından takip edilmektedir.

Sevgilisi Sıkıldı Diye Araba Çaldı

İha

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu