Gündem

ONLAR BALIKESİR’DE HERYERDELER

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü çocukların korunmasına yönelik denetim uygulamaları yapıyor. Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü koordinesinde asayiş, çocuk, narkotik, trafik ve diğer birimlere bağlı 168 ekip ve 462 personel ile uygulama çalışmaları gerçekleştiriyor.

DENETİM 10 UYGULAMASI

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde, çocukların korunmasına yönelik denetim uygulaması yapıldı. Vatandaşın mevcut huzur ve güven ortamının devamının sağlanması, çocukların olumsuz olarak etkilenebileceği her türlü zararlı unsurlardan uzak tutulması, güvenli bir eğitim-öğretim hayatı sürdürmelerinin sağlanması için Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğünden edinilen bilgiye göre asayiş, çocuk, narkotik, trafik ve diğer birimlere bağlı 168 ekip ve 462 personel ile “Çocukların Korunmasına Yönelik Denetim 10 Uygulaması” adı altında Balıkesir genelinde bulunan okul çevresindeki parklar, bahçeler, metruk binalar, alkol ve tütün mamulleri satışı yapılan yerler, içkili yerler, iddia, tekel ve ganyan bayileri, kahvehaneler, internet ve oyun salonlarının genel güvenlik ve asayiş yönünden denetimler yapıldı.

İNTERNET CAFE DENETİMLERİ SÜRÜYOR

Yapılan denetimlerde 2 bin 42 şahsın GBT kaydı sorgulanırken, 465 araç ile okul servisleri kontrol edildi. 11 araç sürücüsüne işlem yapılırken, 325 okul çevresi, 132 park, 150 umuma açık yer, 43 internet kafe, 21 oyun salonu denetlendi. 2 şahsa adli işlem yapıldı. Yapılan denetimlerde 3 işyeri hakkında tutanak tanzim edildi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu