Gündemİlçe Haberleri

Ören Mesire Alanı Açıldı

Ören Mesire Alanını Açtılar

Burhaniye Belediyesi yaz sezonun başlamasıyla birlikte piknik alanlarını da tek tek hizmete açmaya başladı. Geçen sene vatandaşlar tarafından oldukça rağbet görerek beğenilen Ören Piknik alanı bu sezonda vatandaşlara kapılarını açtı.

Ören’de Müşerref Hekimoğlu gezinti yolu üzerinde bulunan Piknik ve mesire alanı, Ören kumsalında denizle bitişik olarak bu senede faaliyete başladı. Halkın hem piknik, hem de deniz keyfi yapabildiği mesire alanında, vatandaşların kendi yiyeceklerini getirerek mangalda pişirtebildikleri gibi, sıcak ve soğuk meşrubatları da tesiste satın alabiliyorlar.

Üzerleri güneşlikli ve yanları gölgelikli olan pergola piknik masalarında, aileleriyle çim alan üzerinde hoşça vakit geçirebilecekleri mesire alanı, ayrıca Pandemi döneminde Pazar günleri hariç her gün hizmet veriyor.

Yaz aylarında vatandaşların en çok ihtiyacı olan şeyin hoş vakit geçirmek olduğunu ifade eden Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler “Kentimize bu tür alanlar kazandırarak halkımızın piknik yapabilmelerini sağlıyoruz. Bu alanlarda insanlar birlik, beraberlik ve ayrıca kaynaşmanın anlamını daha iyi kavrayarak güzel vakit geçiriyor” diye konuştu.

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu