GündemTürkiye Gündemi

Organ Nakli Hastalara Umut Oldu

Organ Nakli Hastalara Umut Oldu

 

Beyin kanaması teşhisi ile hastanede tedaviye alınan 66 yaşındaki hasta tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hastanın karaciğer, böbrek ve korneaları organ bekleyen 4 hastaya umut oldu.

 

Aile İle Görüşme Yapıldı

Balıkesir İl Sağlık Müdürlüğünden edinilen bilgiye göre, 03.10.2022 tarihinde meydana gelen trafik kazası sonucu Beyin Kanaması tanısı ile Bandırma Eğitim Araştırma Hastanesi 3.Basamak Yoğun Bakım Ünitesine yatışı yapılan 66 yaşındaki hastanın, yapılan tüm müdahalelere rağmen 05.10.2022 tarihinde beyin ölümü gerçekleşti. Organ nakil koordinatörlüğü görevlilerince aile ile yapılan görüşme sonrasında, ailenin kabul ve onayı üzerine ivedilikle gerekli çalışmalar başlatıldı.

 

Beyin Ollumu 1

 

Bursa ve Balıkesir’e Nakledildi

Bursa ve Balıkesir’den Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesine gelen organ nakil ekiplerince yapılan operasyonla hastadan alınan karaciğer, böbrekler ve korneaları organ nakli bekleyen 4 hasta için Bursa ve Balıkesir’e  nakil edildi. Başta vefat eden hastamıza Allah’tan rahmet, insan hayatının önemini her şeyden üstün tutarak cana can katan kederli ailelerimize baş sağlığı diler, gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkürü bir borç biliriz. HABER: MUHAMMED CAN AKYÜREK

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu