GündemTürkiye Gündemi

Orgeneral Çetin Balıkesir’de

Orgeneral Çetin Balıkesir’de

 

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Balıkesir’e gelen Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Vali Hasan Şıldak’ı ziyaret etti.

 

Vali Şıldak ziyaret anısında Valilik Şeref Defterini imzalayan Orgeneral Çetin’e nazik ziyaretleri için teşekkür etti. Orgeneral Çetin, göreve başladığı ilk yıllarda bir süre görev yaptığı Balıkesir’de bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Vali Şıldak’a gösterdiği misafirperverlikten dolayı  teşekkür etti.

Whatsapp Image 2022 02 23 At 19.36.50 1

Arif Çetin, ziyaretler yaptı

 

Vali Şıldak’a ziyaretinin ardından Balıkesir’deki programına devam eden Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Balıkesir Şube Başkanı Haydar Filiz ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Balıkesir Şube Başkanı Hulusi Karakuz’u ziyaret etti.

Whatsapp Image 2022 02 23 At 19.36.49

Şehit yakınları teşekkür etti

 

Orgeneral Çetin, Vali Şıldak’ın yanı sıra İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb.Tarık Hekimoğlu’nun da bulunduğu dernek  ziyaretlerinde, “Şanlı Türk Bayrağımızın göklerde dalgalanması için canlarını feda eden Şehitlerimizin yakınları ve gazilerimiz başımızın tacıdır.” şeklinde konuştu. Ziyaretlerinde orada bulunan Şehit yakınları ve gazilerle sohbet eden Orgeneral Arif Çetin ve Vali Hasan Şıldak kendilerinden herhangi bir istekleri olup olmadığını sordular. Şehit yakınları ve gaziler kendilerini ziyaret eden Orgeneral Çetin ve Vali Şıldak’a nazik ziyaretleri için teşekkür ettiler.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu