GündemDünyadan HaberlerEğitim

ORKAN “ÇOCUKLAR MUTLUYSA BİZDE MUTLUYUZ”

Karesi Belediyesi Kırsaldaki öğrencilere Kültür aşılıyor. Tiyatro sevgisi ile kültürel değerlerin tanıtıldığı ve anlatıldığı oyunlarla çocuklar gülerek öğrenmenin mutluluğunu yaşıyor.

Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan Belediye olarak Sosyal Projeleri arasında bulunan Sanatsal ve Kültürel ağırlıklı etkinliklerde çocuklara verilecek olan mesajların önemli olduğunu ve Karesi ‘de mutlu çocuklar görmenin kendilerini de mutlu ettiğini belirtti.

Karesi Belediyesinin sosyal sorumluluk projelerinden biri daha yaşam buldu. Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, özelikle kırsaldaki çocukların, ulaşması mümkün olmayan tiyatro izleme keyfini onlara yaşattı. Karesi Belediye Başkanı Orkan, “Çocuklarımızın keyifli vakit geçirmesi ve eğlenerek öğrenmesi için Nasrettin Hoca Çocuklarla Buluşuyor adlı tiyatro gösterimlerimiz Naipli ve Bakacak kırsal mahallelerimizdeki anaokulu ve ilkokullarımızda başladı. Çocuklar gülüyor, Karesi gülüyor. Çocukların mutluluğu Bizim mutluluğumuz” dedi. Sosyal içerikli her tür projeyi önemsediğini belirten Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan geçtiğimiz günlerde kitap okumaya teşvik amaçlı bir çalışma gerçekleştirdik. Karesi ’de gerek Kent Konseyimiz gerekse ilgili tüm birimler insan odaklı çalışma gayretindeler. Ekibimizle birlikte insana yapılan hizmet için varız. Bu hizmetlerimizin içinde çocukları mutlu edebilmek bizim için ayrı bir mutluluk Geleceğimiz dediğimiz çocuklarımızı mutlu etmek ve sanatla buluşturmak Kültürel değerlerimizi onlara aşılamak bizlerin görevi. Herkes elini taşın altına koyarak “katkım olsun” diyerek çalışırsa güzel günler her zaman Karesi’nin Balıkesir’imizin ve hepimizin” dedi. Kamil Akyürek’in Haberi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu