Gündemİlçe Haberleri

Orman Genel Müdürü Dursunbey’i Ziyaret Etti

Orman Genel Müdürü Dursunbey’i Ziyaret Etti

Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey Dursunbey Belediyesi’ni ziyaret etti.

İLÇENİN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ı makamında ziyarette bulundu. Orman popülasyonunun oldukça fazla olduğu Balıkesir’in yeşil ilçelerinden Dursunbey’e yaptığı ziyarette ilçede ormancılığa ve faaliyetlere yönelik görüşmeler yapan Müdür Karacabey, Dursunbey çalışmaları için talepleri dinledi. İlgili notlarını aldı.

2 ORMAN İŞLETMESİ OLAN TEK İLÇE

Yapılan ziyarette Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey Dursunbey’in iki orman işletme müdürlüğü bulunan tek ilçe olduğunu dile getirerek kendileri için bu anlamda çok önemli olduğunu ifade etti. Ziyarette Başkan Ramazan Bahçavan, Karacabey’e ilçedeki ormancılık üzerine projeleri tanıttı ve planlarını anlattı.

BELEDİYE’YE ALAN MÜJDESİ

Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey ilçenin Sülmen Bölgesi’nde projelendirilen Yeşiltepe Mesire Alanı ile ilgili Başkan Bahçavan’a desteklerini iletti. Sağırlar-Göbül mahallemiz arasında yapımı süren yol yapımı için ortak protokol kararı aldığımız görüşmede, Osmaniye-Çamlık arasında ki yola köprü yapılması için de söz aldındı.

 “TALEPLERİ OLUMLU KARŞILADI”

Orman yangınlarında Belediyeler, Baski ve vatandaşlar ile el birliği içinde yangınlara müdahale ettiğimizi ifade ettiğimiz görüşmemizde, orman alanlarında binlerce hemşehrimizin ormanlarda ekmeğini kazandığını ve çok önemli bir değer olduğunu hatırlattık.  Son üç yıl içerisinde ilçemiz Orman Müdürlüğüne gönderilen 2 greyder, 1 ekskavatör, 1 JCB türü aracın İlçeye büyük hizmetlerinin olduğunu belirterek, yeni araç taleplerimizi de Sayın Genel Müdürümüze aktardık.  Taleplerimizin tamamını olumlu karşılayan ve ekibine talimat veren Sayın Bekir Karacabey’e bu vesile ile bir kez daha teşekkür ediyor görevinde başarılar diliyorum.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu