Gündem

Orman Zararlılarıyla Mücadele Hizmet İçi Eğitimleri Başladı

Orman Zararlılarıyla Mücadele Hizmet İçi Eğitimleri Başladı

Balıkesir Orman Zararlılarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü 2020 yılı Hizmet İçi Eğitimlerine, İşletme Müdürlüklerinde başlandı

​EĞİTİM 4 İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ’NDE VERİLDİ

Balıkesir Orman Zararlılarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü 2020 yılı Hizmet İçi Eğitimlerine, İşletme Müdürlüklerinde başlandı. Balıkesir Orman Zararlılarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından verilen eğitim Dursunbey, Alaçam, Bigadiç, Gönen Orman İşletme Müdürlükleri’nde personellerin katılımı ile gerçekleştirildi.

BİRÇOK BAŞLIK ELE ALINDI

Balıkesir Orman Zararlılarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından verilen eğitimlerde; Suç Tutanaklarının Düzenlenmesi, Arama ve El koyma, Suçlar ve Kabahatler, Tazminat Raporlarının Düzenlenmesi, 7064 Sayılı Tamim ve bu tamimle ilgi Orman Genel Müdürlüğü’nün emirlerinin personele açıklanması, Damga ve Nakliyelerle ilgili konular, Orman zararlılarıyla yapılacak mücadele çalışmaları, reçete kesme gibi konular ele alındı.

ADLİYE’DEN DE KATILIM OLDU

Düzenlenen eğitimlere Orman Muhafaza Memurlarının, Kolluk Kuvveti sıfatıyla kamu görevi yapmaları nedeniyle Adliye görevlileri de eğitime davet edildi. Dursunbey Adliyesi’nden Cumhuriyet Başsavcısı ile bir Cumhuriyet Savcısının da katıldığı eğitimlerde Koruma ile ilgili iş ve işlemlerde meydana gelen aksama ve darboğazlar görüşüldü. Başsavcılıkça çalışanların uymaları gereken hususlar hakkında açıklamalar yapıldı. Personellerin soruları cevaplandırıldı.

EĞİTİMLER DEVAM EDECEK

Eğitimin sonunda Suç Tutanaklarının Düzenlenmesi ve Tazminat raporlarının yapılması konusunda uygulamalı bir çalışma yapılarak buradaki eğitimler tamamlandı. Balıkesir Orman Zararlılarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü aynı şekilde diğer İşletme Müdürlüklerinde de eğitimlere devam edileceğini belirtti.
Balıkesir Orman Zararlılarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü Dursunbey, Alaçam, Bigadiç, Gönen Orman İşletme Müdürlükleri’nde gerçekleşen eğitimlere; Bölge Müdür Yardımcısı Nejdet Güdül, Orman Zararlıları İle Mücadele Şube Müdürü Niyazi Aydın, Şube Mühendisleri, İşletme Müdürleri, Orman İşletme Şefleri, Orman Muhafaza Memurları, Şeflik Kâtipleri ile Dava Kâtipleri katıldı.​

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu