GündemTürkiye Gündemi

Otobüsün Arkasındaki Kayan LED Tartışma Yarattı

Vatandaşları görüş ayrımına düşürdü

Otobüsün Arkasındaki Kayan LED Tartışma Yarattı

Vatandaşları görüş ayrımına düşürdü

TEM Otoyolu’nda 06 DTY 595 plakalı otobüs şoförünün arkasına LED’li kayan yazı eklemesi, Ramazan Bayramı tatilinde trafiği tehlikeye soktu. Otobüsün sürekli şerit değiştirmesi ve arkasındaki yazıların dikkat dağıtıcı olması, sürücüler arasında tartışmalara neden oldu.

Otobusun Arkasindaki Kayan Led Tartisma Yaratti 1 1

Bazı vatandaşlar, otobüs şoförünün sürekli şerit değiştirerek trafiği tehlikeye attığını belirtirken, diğerleri ise şoförü destekledi. Destekleyenler, “Kamyon arkası yazıları ata mirasıdır, trafiği tehlikeye atacak bir durum yok” diyerek durumu normalleştirdi.

Otobusun Arkasindaki Kayan Led Tartisma Yaratti 2

Ancak, Yakup Can isimli vatandaş durumun tehlikeli olduğunu vurgulayarak, “Otobüs sık sık şerit değiştiriyor ve arkadaki yazılar dikkat dağıtıcı. Sürücüler bu nedenle risk altında. Yazıların kaldırılması gerekiyor” dedi.

Meslektaşını savunan Çağlar Özkutlu ise, “Sürücüler yazıyı okumak için özen göstereceğine tabelalara özen gösterseydi bayramda trafik işkencesi yaşamazdık” ifadelerini kullandı.

Otobusun Arkasindaki Kayan Led Tartisma Yaratti 3

Kabin görevlisi Salih Yamalı ise, “Bu tür yazılar kazalara sebebiyet verebilir. Otobüsler şirketin reklamı yapabilir, güzergahını verebilir ama diğer yazılar dikkat çekici” diyerek endişelerini dile getirdi.

Rüzgâr Enerjisinde Türkiye’nin Yükselen Değeri

İha

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu