GündemÇocukçaEğitim

OYUNLARIN İÇİNDEN ÇOCUKLAR

Sevgili çocuklar bugün ‘ÇOCUKÇA’ sayfamızda Sevinç Kurşun İlkokulu 4-D sınıfı öğrencilerimiz konuk oldular. Öğretmenleri Özkan Tonguç Kıray ile birlikte Mangala, Reversi gibi oyunlarla eğlenceli vakit geçiren öğrenciler, bu oyunları anlattılar. Onlara kulak vermeye hazır mısınız?

Birbirinden eğlenceli oyunlar aynı zamanda zihinleri de geliştirerek derslerdeki başarıyı da arttırıyor. Mangala, Reversi, Satranç gibi oyunları oynayan öğrencilerin ders aralarında vakitleri de eğlenceli geçiyor. Bu oyunları oynamayı çok seven çocuklar, arkadaşlarına da Mangala oynamayı tavsiye ettiler. Türk Zeka ve Strateji geliştirme oyunu olan Mangala iki kişi arasında oynanan oldukça eğlenceli bir aktivite.

Ecrin Keskin: Ben okulumu ve öğretmenimi çok seviyorum. Derslerimizden arta kalan zamanda Mangala, Reversi, Satranç gibi zihnimizi geliştirici strateji oyunları oynuyoruz. Bu beni çok mutlu ediyor. Okuluma heyecanla ve severek geliyorum. Tüm arkadaşlarıma bu oyunları oynamalarını öneririm. Çünkü çok eğlenceli.

Zeynep Nur Kaygısız: Mangala ve reversi oyununu çok seviyorum. Taşlarla oynanan eğlenceli ve stratejik bir oyun. Doğru hamleyi yapan kazanıyor. Derslerimizin yanı sıra böyle oyunları oynamak beni çok mutlu ediyor. Ben el becerileri ile birşeyler yapmayı çok seviyorum. Mesela Arkadaşım Ecrin ile birlikte bileklikler yapıyoruz. Rengarenk ve çok güzel. Oyun oynamak da beni böyle mutlu ediyor.

Ramazan Akçay: Ben Mangala oynamayı çok seviyorum. Öğretmenimiz bize hem derslerde çok güzel bilgiler öğretiyor hem de bu eğlenceli oyunları oynuyoruz. Beden Eğitimi derslerinde hava da yağmurluysa sınıfımızda Mangala ve Reversi oynuyoruz. Çok eğlenceli olan bu oyunu oynamak bizim derslerimizde de başarılı olmamızı sağlıyor.

Öner Köseoğlu: Mangala oyunları çok güzel. Bu oyunları oynamak derslerimizde de daha başarılı olmamızı sağlıyor. Başka sınıflarda bu kadar güzel oynanmıyordur. Biz öğretmenimizi de çok seviyoruz. Çünkü öğretmenimiz bize yeni bilgiler öğretiyor. Bizi çok seviyor. İyi ki varsınız öğretmenim.

Yağmur Bozdağ: Biz derslerden kalan zamanlarımızda Mangala, Reversi ya da geleneksel oyunlarımızdan oynuyoruz. Böylece derslerimizi daha eğlenceli ve zevkli bir şekilde yapabiliyoruz. Öğretmenimiz bize çok iyi davranıyor. Bilmediğimiz pek çok bilgiyi öğretiyor. Ayrıca bize derslerden kalan zamanlarımızda böyle oyunlar oynatarak hem eğlenmemizi hem de öğrenmemizi sağlıyor. Mangala benim en sevdiğim oyun.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu