Balıkesir Gümüşçeşme’de Yol Tepkisi: Pazarcı Kıvanç Sayan Yetkililere Seslendi
Balıkesir’in Gümüşçeşme Mahallesi’nde yaşayan pazarcı Kıvanç Sayan, bozuk yollar nedeniyle hem araçların zarar gördüğünü hem de çocukların tehlike yaşadığını söyledi. “Yollar köstebek yuvası gibi” diyen Sayan, belediyelere çağrı yaptı.
Balıkesir’in Gümüşçeşme Mahallesi bu kez yol sorunu ile gündemde. Mahalle sakinlerinden pazarcı Kıvanç Sayan, bölgede uzun süredir devam eden bozuk yol, çukur ve kasis sorununa dikkat çekerek yetkililere seslendi.
Gazetemerhaba.com’a özel açıklamalarda bulunan Sayan, yolların artık yalnızca sürücüleri değil, mahallede yürüyen vatandaşları ve bisiklete binen çocukları da zorladığını söyledi.
İki Gün Önce Tamirden Çıkardım”
Yolların araçlara ciddi zarar verdiğini belirten Kıvanç Sayan, kendi aracında yaşadığı masrafı anlatarak mahalledeki sorunun günlük hayata nasıl yansıdığını şu sözlerle dile getirdi:
“Yollardan çok şikayetçiyiz. İki gün önce arabamı yeni tamirden çıkarttım ama amortisörlerini patlattık. Yollar köstebek yuvası gibi. Çok kasis var, her yer çukur ve taşlı.”
Sayan’ın sözleri, Gümüşçeşme’deki yol probleminin yalnızca konfor meselesi olmadığını; esnafın, sürücünün ve mahallelinin cebine de doğrudan yansıyan bir sorun haline geldiğini gösterdi.
“Çocuklar Bisikletten Düşüyor”
Mahalledeki bozuk yolların çocuklar için de risk oluşturduğunu söyleyen Sayan, özellikle bisiklet kullanan çocukların zorlandığını belirtti.
“Yolların yapılmasını istiyoruz belediyemizden. İnanın çocuklar bisikletlerle de düşüyor. Arabalar olsun, gerek motorlar olsun yollarımızda sıkıntı var. İnanın bir anda köstebek çıkacak gibi.”
Gümüşçeşme’de taşlı, çukurlu ve kasisli yolların hem araç sürücülerini hem de yayaları etkilediğini ifade eden Sayan, sorunun kısa sürede giderilmesini istedi.
“Ahmet Akın’dan, Hakan Başkan’dan, Mesut Başkan’dan Destek İstiyoruz”
Kıvanç Sayan, açıklamasında yerel yöneticilere de isim vererek çağrıda bulundu. Mahalledeki yolların onarılmasını isteyen Sayan, beklentisini şöyle dile getirdi:
“Hakan Başkanımızdan, Mesut Başkanımızdan, ilk önce tabii ki de Ahmet Akın Başkanımızdan bu yolların biraz yapılmasını, onarılmasını istiyoruz. Belediyemizden desteğimiz, isteğimiz bu.”
Sayan’ın çağrısı, Gümüşçeşme’de yaşayan vatandaşların günlük ulaşımda yaşadığı sıkıntıların çözüm beklentisini bir kez daha gündeme taşıdı.
Mahallede Beklenti Net: Yol Onarımı
Gümüşçeşme Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar, araçların zarar görmemesi, çocukların güvenle hareket edebilmesi ve mahalle içi ulaşımın rahatlaması için yolların elden geçirilmesini bekliyor.
Mahalle sakini Kıvanç Sayan’ın çağrısı, bölgedeki yol sorununun sadece sürücüler için değil, pazarcı esnafından çocuklara kadar geniş bir kesimi etkilediğini ortaya koydu.
Yetkililerden gelecek açıklama ve yol çalışması planlaması mahalle sakinleri tarafından merakla bekleniyor.
Gümüşçeşme’de Muhtarlık SahadaGündem
“Gümüşçeşme’de Kentsel Dönüşüm Ne Zaman Başlayacak?”Gündem
Gümüşçeşme’den Büyükşehir’e Sert TepkiSiyaset