Çantamı Çalıyor Sandım, Meğer Aşk Geliyormuş!
Balıkesir’in kalbi sayılan Milli Kuvvetler Caddesi’nde yaşanan bir tesadüf, hayatı değiştirmişti. Öykü Şengül, eski sevgilisiyle ilk karşılaşmasını gazetemerhaba.com için anlattı.

Çantamı Çalıyor Sandım, Meğer Aşk Geliyormuş!
Milli Kuvvetler'den Röportajlar
Balıkesir’in kalbi sayılan Milli Kuvvetler Caddesi’nde yaşanan bir tesadüf, hayatı değiştirmişti. Öykü Şengül, eski sevgilisiyle ilk karşılaşmasını gazetemerhaba.com için anlattı. Balıkesir’in en bilinen caddesi, halkın hafızasında bambaşka anılarla yaşıyor. İlk aşklar, çocukluk korkuları ve eski bayramlar bu röportajda hayat buldu.Balıkesir’in En Meşhur Caddesi Soruldu, Cevaplar Hem Güldürdü Hem Duygulandırdı
Balıkesir’in kalbi sayılan Milli Kuvvetler Caddesi, yalnızca bir alışveriş merkezi değil, aynı zamanda hafızalara kazınmış onlarca anıya ev sahipliği yapıyor. Halk röportajlarımızda, “Milli Kuvvetler deyince aklınıza ne geliyor?” diye sorduk. Cevaplar duygulandırdı, şaşırttı ve yüzleri gülümsetti.
Havin Uysal:
“Kalabalık, bayramlar ve kuşlar geliyor aklıma… Ağaçlarda çok kuş olurdu. Çamlık’ta konserler yapılırdı, evimizin dibindeydi, dinlerdim. Artık olmuyor. Milli bayramlarda yürüyüşler olur, ben onları unutamam. Çok güzeldi.”
Perihan Akgün:
“Milli mücadele dönemini çağrıştırıyor bana. 6 Eylül’de Balıkesir’in kurtuluşu kutlanır, Tülütabaklar çıkardı… Çok korkmuştum çocukken. Hâlâ unutamadım.”
Öykü Şengül:
“Milli Kuvvetler deyince çarşı, alışveriş ve gezmek geliyor aklıma… Bir de eski erkek arkadaşım. Caddenin ortasında çarpışmıştık, yere düşen çantamı uzatmak istemişti. Ben de çantamı çalıyor sandım! Tartışırken tanıştık.”
Unutulmaz Bir Cadde: Hatıraların Adresi Milli Kuvvetler
Bayram törenlerinden çocukluk korkularına, ilk aşklardan kuş seslerine kadar pek çok anının biriktiği Milli Kuvvetler Caddesi, Balıkesir’in yaşayan hafızası olmayı sürdürüyor.