Edremit Halk Eğitimi Merkezi Binasında Sona Doğru
Edremit Halk Eğitimi Merkezi binasında güçlendirme çalışmaları ne aşamada? Dış cephe ve iç mekân yenilemeleri tamamlandı mı? Kursiyerler ne zaman yeniden merkeze kavuşacak?
Kasım 2025 tarihinde güçlendirme çalışmalarına başlanan Edremit Halk Eğitimi Merkezi binasında inşaat sürecinde sona yaklaşıldı. Yaklaşık 4 aydır çalışmaların tüm hızıyla devam ettiği binada, hem dış, hem de iç mekânda önemli aşamalar tamamlandı.
Dış Cephe Tamamlanmak Üzere
Yürütülen çalışmalar kapsamında binanın dış cephe boyası büyük ölçüde tamamlandı. Tabelanın da asılmasıyla birlikte yapı, modern ve yenilenmiş görünümüyle Edremit’e yakışır bir eğitim yuvası haline geldi.
İç Mekânda Son Dokunuşlar
Binanın iç kısmında da çalışmalar aralıksız sürüyor. Sınıf ve ortak kullanım alanlarında yer seramiklerinin döşenmesi tamamlanma aşamasına gelirken, ince işçilik gerektiren detaylarda da sona gelindiği öğrenildi. Yenilenen yapısıyla kursiyerlere daha konforlu ve güvenli bir ortam sunulması hedefleniyor.
Müdür Deniz: “Sona Yaklaşıyoruz”
Nahit Deniz, yürütülen çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, “Edremit’e yakışır bir halk eğitimi merkezi binasına kavuşmak için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Süreçte sona yaklaşıyoruz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.
Güçlendirme çalışmalarının tamamlanmasının ardından merkezin kısa süre içerisinde yeniden kursiyerlerine kapılarını açması bekleniyor.

BAÇEM’de 1 Günlük Uygulamalı EğitimEğitim
Edremit Belediyesi'nin İftar Sofrası Bu Kez Akçay’da KurulduEdremit