Gündemİlçe HaberleriSiyaset

Özlem Ural’dan Açıklama

Özlem Ural’dan Açıklama

İYİ Parti İl Başkanı Özlem Ural, “Yöneticilerimiz rantı paylaşamadıkları için değil de vatandaşımıza hizmet edebilmek için birbirleri ile yarıştığında, hata olarak gördüğü bir şeyi ‘aman koltuğum sıcacık’ demeden dile getirebildiğinde bu ülkede bir şeyler daha İYİ olacak ”dedi.

Adil Yönetim Vurgusu

İYİ Parti İl Başkanı Özlem Ural, yaptığı yazılı açıklamada bazı basın yayın organlarında yer verilen haberlere değindi. Ural açıklamasında şunları söyledi: “Pazar günü, Belediye Başkanımız, Meclis Üyemiz ve İlçe Başkanımız ile bir araya geldik. Konu vatandaşa hizmet, adil yönetim olduğunda, parti içi demokrasinin temel taşlarıdır ve olmazsa olmazıdır, sorgulamak. Son yıllarda alıştırılmak istediğimiz biat kültürü ile karşılaştırıldığında özlediğimiz olaylardır, yaşanan bu olay. Haberin güzelliğine bakar mısınız “Meclis üyesi, vatandaşın bekletilmemesi için talepte bulundu” Biz zaten, tam da bunun için yola çıktık. Keşke tüm Türkiye’de böyle haberler okusak. Yöneticilerimiz rantı paylaşamadıkları için değil de vatandaşımıza hizmet edebilmek için birbirleri ile yarıştığında, hata olarak gördüğü bir şeyi ‘aman koltuğum sıcacık’ demeden dile getirebildiğinde bu ülkede bir şeyler daha İYİ olacak ”

“Bu Tip Olaylar Parti İçi Sorun Değil Ülke İçi Bir Sorun”

İYİ Parti olarak unutturulmak istenen demokrasiyi, önce kendi içimizde sonra da Allah’ın izni ve vatandaşımızın takdiri ile tüm Türkiye’ye yeniden hatırlatacağız. Varaklı koltuklarında önüne servis edilen konuları araştırmadan, kendisinden istendiği şekilde yorumlayarak yazmak dururken, yandaş olup yan gelip yatmak yerine elindeki kalemin demokrasimizin vazgeçilmez bir parçası olduğunun farkında olan tüm basın mensuplarımıza, konuya gösterdikleri hassasiyet için ayrıca çok teşekkür ediyorum” diyen Özlem Ural,Pazar günü Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, Meclis Üyesi Ömer Öztürk ve İlçe Başkanı İsmail Çakır ile yapılan görüşmenin olumlu sonuçlandığını, basına yansıyan olayların,  demokrasinin ayrılmaz bir parçası olarak gayet normal olduğunu, hata varsa paspasın altına süpürmek yerine düzeltilmesinin gerektiğini, bu tip olayların yaşanmasının, parti içi bir sorun değil, yaşanmamasının ülke içi bir sorun olduğunun altını çizdi.

Ural “Yapılan Haksızlık Diye Düşünüyoruz”

Özlem URAL, “Bu konunun, son zamanlarda geçmiş dönemlerden kalan borçlarını bitirerek, taşınmazlarındaki hacizleri kaldırmış, Susurluk’u adete yeniden yükseliş devrine sokacak yatırımları programa almış olan Belediye Başkanımız Nurettin Güney’e ve Büyükşehir Belediye Meclisinde vatandaşımızın hakkını koruyabilmek için canla başla mücadele eden Meclis Üyemiz Ömer Öztürk’e yapılmış bir haksızlık olduğunu düşünüyoruz. “ dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu