GündemBalıkesir Merhaba Blog YazılarıYaşam

Palu Ailesi Davasında Tahliye!

Palu ailesi davasında tahliye! Müge Anlı’nın programında işlenen Palu ailesi davasının yankıları sürmeye devam ediyor. Müge Anlı dün düzenlediği programda son gelişmeleri aktardı.

 

Dahası; Palu ailesi davasında tahliye. Yıllar önce Palu ailesi Türkiye’nin gündemine oturdu. Müge Anlı’da dünkü programında Palu ailesi hakkında son gelişmeleri aktardı. Müge Anlı, ” Öldürülmemek için biz kendimize dikkat edeceğiz. Bu cümleleri ne kadar doğru kurmuşum. ” dedi. Ve Palu ailesinin 5 üyesinin tahliye edildiğini açıkladı.

Müge Anlı Palu ailesi olayını son dakika haberi olarak yayınladı. Stüdyoda Palu ailesini tanımamızı sağlayan Avukat Alper Bayrak’ta vardı. Müge Anlı “Aslında Alper, Palu ailesinin bizimle tanışmasına vesile olan kişi. Çünkü bir anne ve çocuğunun ortada olmadığını gördü. Bununla ilgili sürecin sağlıklı işlememesi nedeniyle ailenin programımıza başvurmasına vesile oldu. ” dedi.

Düğümü Programımızda Çözdük

Müge Anlı, ”Meryem Kangal ve 6 yaşındaki kızı 2008 yılında Kocaeli’den kaybolmuştu. Palu ailesini 21 Aralık 2018 tarihinden itibaren stüdyomuzda ağırladık. Düğüm programlarımızda çözdük  ve 2 cinayet ortaya çıktı. Polisler 3 Ocak 2019’da 6 aile üyesini tutukladı. Bu isimler tutuklanırken ilk olarak Fatih Palu suça sürüklenmiş çocuk olarak tutuksuz yargılandı. Daha sonra annesi Havva Palu yaklaşık 2 yıl cezaevinde kaldı ve sonra tahliye edildi. Dava, Kocaeli 7. Ağır Ceza Mahkemesin de görüldü.Annenin cinayeti ile ilgili 3 tane tutuklu sanık vardı. Emine Ustael, erkek kardeşi İsa Palu ve Ayşe Palu. Sadece 4 yıl cezaevinde kaldılar ve tahliye kararı çıktı. Sadece şu an enişte cezaevinde ve diğerleri dışarıda ” dedi. Müge Anlı, ”Ben hep söylüyorum , içimizden geçeni de söyleyeceğim, vah gidene” dedi.

Palu

Daha fazla haber için tıklayın…

Daha fazla Müge Anlı haberi için tıklayın…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu