GündemTürkiye Gündemi

Pandemide Kural İhlalleri

Pandemide Kural İhlalleri

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından il genelinde pandeminin başladığı Mart ayının sonundan bu yana belirlenen salgınla mücadele tedbirleri yürütülüyor.

İHLAL BİLANÇOSU

Emniyet ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda yılsonu ihlal bilançosunda, 56 kişi tarafından sosyal mesafe ihlalinde bulunulduğu ve sonucu olarak 54 bin 508 lira para cezası uygulandığı, maske ihlalinden ise 248 kişiye toplamda 223 bin 200 lira ceza uygulandığı açıklandı.

PARA CEZALARI UYGULANDI

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamalara göre 697 kişinin salgınla mücadele kapsamında uygulanan sokağa çıkma yasağına uymadığı tespit edilerek bu kişilere 799 bin 264 lira tutarında ceza uygulandığı belirtildi. Yine karantina uygulamaları sırasında filyasyon ekipleri tarafından 12 kişinin kuralları ihlal ettiği ve 18 bin 900 lira tutarında cezanın uygulandığı açıklandı.

HER TEDBİR İHLALİ AYRI CEZALANDIRILDI

Balıkesir emniyeti tarafından salgın ile mücadele kapsamında yapılan kontrollerde 11 kişinin 65 yaş ve üzerinde olarak sokakta bulunmaması gereken saatlerde dışarda olduğu tespit edilerek bu kişilere 4 bin 312 lira para cezası uygulandığı aynı kural ihlali sebebi ile 20 yaş ve atında olan 13 kişiye de 6 bin 287 lira tutarında para cezası uygulandığı açıklandı. Balıkesir’deki iş yerlerinde yapılan kontrollerde ise salgın tedbirlerine uymadığı tespit edilen 22 iş yerine 13 bin 878 lira para cezası uygulandığı belirtildi. Emniyet ekipleri salgınla mücadele boyunca tedbirlere yönelik kontrollerin süreceğini açıkladılar.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu