Türkiye Gündemi

Para Dolu Nakil Aracı Otobüsle Çarpıştı

Para Dolu Nakil Aracı Otobüsle Çarpıştı. İçi 33 poşet banknot dolu olan para nakil aracı, yolcu otobüsü ile çarpıştı. Kazada toplam 4 kişi yara aldı.

 

Para Dolu Nakil Araci Otobusle Carpisti 1 1

 

Para Dolu Nakil Aracı Otobüsle Çarpıştı. Kaza, Samsun Atakum ilçesi Büyükoyumca Mahallesi Toplu Konut Bulvarı üzerinde saat 14.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yolcu almak için durakta yavaşlayan Petköy-Samsun merkez güzergahındaki Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne ait 55 AGK 225 plakalı halk otobüsüne, aynı güzergahta seyreden 34 FMN 925 plakalı para nakil aracı arkadan çarptı. Çarpışmanın etkisi ile para nakil aracının sağ ön bölgesinde ağır hasar meydana geldi.

 

Para Dolu Nakil Araci Otobusle Carpisti 2 1

 

4 Kişi Yara Aldı

Kazada nakil aracının şoförü Ümit Zorlu yara aldı. Yanındaki güvenlik görevlisi Fevzi Korkut’ ya yara aldı. Halk otobüsündeki yolcular Emine Uyan ile Etiyopya uyruklu Zellalem Ayelke yara aldı. Ekipler genel sağlık durumları iyi olduğu iletti. Yaralıları ekipler olay yerine gelen ambulans OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesine götürdü.

 

Para Dolu Nakil Araci Otobusle Carpisti 3 1

 

Nakil Aracını Polis Kontrol Etti

Yaralıların hastaneye kaldırılmasının ardından para nakil aracının kapısını polis açtı. Kaza yerine gelen firma yetkilileri, kaza yapan nakil aracındaki banknot poşetlerini sayarak çuvala koydular. 33 adet poşet içerisinde bulunan paralar, başka bir para nakil aracına konularak, gitmesi gereken yere gitti. İHA’nın edindiği bilgiye göre kaza sonrası tek şeridi trafiğe kapanan yol, araçların çekilmesinin ardından tekrar çift taraflı olarak işlemeye devam etti.

Samsun Hakkında

Samsun, Türkiye’nin büyükşehir statüsündeki otuz ilinden biridir. Karadeniz Bölgesi’ndeki Orta Karadeniz Bölümü’nde, Türkiye coğrafyasının en kuzeyinde merkezî bir noktada yer alır. On yedi ilçesi vardır. Ayrıca 1.247 mahallesi varıdr. Samsun, 1.371.274 kişilik nüfusuyla bölgenin en yüksek, Türkiye’nin ise on altıncı en yüksek nüfuslu ilidir. Doğusunda Ordu, güneyinde Tokat ve Amasya, batısında ise Çorum ve Sinop illeri ile çevrili olup kuzeyinde Karadeniz bulunur. Karadeniz Bölgesi’nin eğitim, sağlık, sanayi, ticaret, ulaşım ve ekonomi açılarından en gelişmiş şehri olan Samsun kalkınmada birinci derecede öncelikli yörelerden biridir.

 

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu