Gündem

Paşa Camii Projesinde Bir Adım Daha Tamamlandı

Paşa Camii Projesinde Bir Adım Daha Tamamlandı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz tarafından Tarihi Zağnos Paşa çevresinde yapılan düzenlemelerde projenin tamamlanmasına yakın olduğu belirtildi.

Proje kapsamında Paşa Camii çevresinde yağmur suyu alt yapı çalışmaları tamamlanarak asfaltlama yapıldı.

Paşa Camii çevresinde asfaltlama yapıldı

Tarihi Zağnos Paşa Camii ve çevresinde yapımına başlanan projede gelişmeler hızla sürüyor. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen çalışmalar ile projenin bir aşaması tamamlandı. Paşa Camii olarak bilinen tarihi camiinin etrafında yapılan çevre düzenlemeleri kapsamında proje alanında bulunan alt yapı sorunları da Büyükşehir ekipleri tarafından çözüldü. Yağmur suyu alt yapısı ile ilgili olarak yapılan çalışamaların tamamlanması ile camii çevresindeki yollar asfaltlandı.

 

Balıkesir’e değer katan projede sona yaklaşılıyor

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz Balıkesir için oldukça önemli olduğunu vurguladığı proje ile ilgili olarak çalışmaların salgın sebebi ile uygulanan sokağa çıkma kısıtlamaları günlerinde bile sürdürüldüğünü belirtti. Projenin tamamlanmasına çok yakın olunduğunu dile getiren Yücel Yılmaz her fırsatta incelemelerde bulunduğu proje için Balıkesir’e değer katacak ve çok yakışacak ifadelerinde bulundu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu