GündemÖzel Haberler

PAŞAALANI’NDA DEĞİŞİM BİR ADIMLA BAŞLADI

Paşaalanı Mahallesi Muhtarı Mustafa Ak, mahallesinde sürdürülebilir projeler için çalıştığını ve yapılan çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulundu. “Değişim bir adımla başlar” diyen Muhtar Ak, Paşaalanı’nın huzurlu ve sakin bir mahalle olduğunu dile getirdi.

Karesi ilçesinde gözde mahallelerden olan Paşaalanı Mahallesi’nde 27 bin vatandaş ikamet ediyor. 31 Mart seçimlerinde 5 adayla yarıştıklarını belirten Mustafa Ak, 4 bin 290 oy ile muhtarlık yarışını kazandığını belirtti. Mahallesi için hedeflediği çalışmaları anlatan Muhtar Ak, vatandaşların talep ve ihtiyaçlarına anında cevap verdiklerini dile getirdi.

MAHALLEYE YENİ NEFES

21 Yıl Kepsut Esnaf ve Sanatkarlar Odasında görev yaptığını belirten Paşaalanı Mahallesi Muhtarı Mustafa Ak, 31 mart yerel seçimlerde 5 adayla yarıştığını ve mahalle sakinlerin tercihiyle 4 bin 290 oyla muhtar seçildiğini ifade etti. Mahallesinin 27 bin nüfuslu bir mahalle olduğunu anlatan Muhtar Ak, 12 bin kişinin oyların dağılımıyla Mahalle muhtarlık seçimlerinin yapıldığını söyledi. Pasaalanı Mahallesi için “Değişim bir adımla başlar” sloganıyla yola çıkan Muhtar Ak, “Arabacıoğlu Camii etrafında bulunan arsayı Karesi Belediye Başkanımız Dinçer Orkan sahada incelemeler yaptı. Arsasının mülkiyeti belediyenin arazisi olmadığı için müteahhit- mülk sahibi ve Belediyeyle beraber ortak konsorsiyumla oluşturuldu. Arazinin pazaryeri olması için çalışmalar başladı” ifadelerini kullandı.

“VAATLERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ”

Seçim öncesi verdiği vaatleri tek tek gerçekleştirdiğini söyleyen Muhtar Ak, “Seçim öncesi verdiğimiz vaatleri 5 ay gibi kısa zamanda bir bir yerine getirmeye başladık. Şu sıra da Paşaalanı’na yakışır modern bir pazaryeri hedefliyoruz. Pazaryerinin altı otopark, üstü pazaryeri, 16 tane küçük dükkan 7- 24 açık standartta olacak. Pazaryeri üstünde düğün salonu üzerinde kafeterya için çalışmaları başlattık. Mahalle içinde yer alan dere ile ilgili de temizlik mücadelesi verdik. Belediye yetkililerimiz tarafından mahallemizde ilaçlama çalışması yapıldı. İlaçlamalar sonunda sinekle mücadele bu yıl başarılı olduk” dedi.

“İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞIYORUZ”

Paylaşım ve sosyal yardımlaşmaya önem verdiklerini söyleyen Paşaalanı Mahallesi Muhtarı Mustafa Ak, “Vatandaşların ihtiyaçlarını sürekli gözlemliyoruz. Ramazan ve Kurban bayramlarında ihtiyaç sahiplerine gerek gıda, giyim gerekse maddi anlamda yardımda bulunuyoruz. Sivil toplum kuruluşları ve belediyelerin de bu konuda desteği oluyor. Vatandaştan aldığımız payları, halktan aldık vatandaşa dağıtıyoruz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızı gözetiyoruz” dedi.

“AİLELER İÇİN EN SAKİN MAHALLE”

Paşaalanı Mahallesi’nin sakin ve huzurlu bir yer olduğunu söyleyen Muhtar Mustafa Ak, “30 yıl önce Atatürk Mahallesi bölünerek yeni bir mahalle oluşturuldu. Mahallemizde memur kesim yoğunlukta yaşıyor. Mahallemiz sakin ve huzurlu. Asayiş ve vakaların minimum derecede olduğu semt. Parklara gerekli düzenlemeyi yaptıktan sonra, gece yarısı her aile ferdi ailesiyle gönül rahatlığıyla gezebilir, parklarda spor yapabilir” ifadelerini kullandı. Kamil Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu