GündemÖzel Haberler

PAŞAKÖY MUHTARI BAYDAR‘KAZANDIK BİRBİRİMİZİ TEBRİK ETTİK’

748 seçmeni olan Paşaköy’de, yeni muhtar Mehmet Baydar. Balıkesir’e 12 kilometrelik mesafede bulunan Paşaköy mahallesinde 31 Mart seçimlerinde geçmiş dönem muhtarı rakibine 86 oy fark atan Mehmet Baydar mahallenin yeni muhtarı oldu.

 

‘İKİ ADAYLI SEÇİME GİTTİK’

Muhtar Baydar, ‘Biz İki aday olarak seçimlere girdik. Önceki muhtarda komşum ve güzel bir seçim dönemi yaşadık’ dedi Muhtarlık benim çok istediğim ancak annem ve babama bakmak zorunda olduğum için başvurup aday olmadığım bir hayaldi sadece. Bugün gelinen noktada onlar rahmetli oldu artık yapabilirim dedim ve aday oldum. Paşa köyümüzde herkes birbirini tanıyor. Önceki muhtar arkadaşımda bizim içimizden biri hem de komşumuz. Kötü hiçbir durum yaşamadık. Oda son derece saygılı bende saygılıydım. Birbirimizi hiç üzmedik. Güzel bir seçim sürecini geçirdik. Kendim Belediye Su İşlerinden emekliyim. Sonuçta bir güreş bile olduğunda iki yiğit meydana çıkıyor  biri kazanıyor. İkisinin de kazanma şansı yok. Burada biz kazandık. Birbirimizi de tebrik ettik. Demokratik bir seçim oldu.

PAŞAKÖY’E BİR KAFE

Muhtar mahallelinin özellikle bir kafe talebi olduğunu ve zaman içinde bunu yaşama geçirmek istediklerini söyledi. Talepler var özelliklede kadınlar bir kafe olsun istiyor ve haklılar .Onlarda çıkıp şöyle bir kafede oturup çayını kahvesini içebilirler. İleride onlar için yerimizde var. Çınaraltında bir kafe yapılsın istiyoruz. Ancak seçim henüz yeni geçti. Bu isteklerde zaman içinde olur diye düşünüyorum. Yaz mevsiminde düğün, yemek salonlarımız var mahalle içinde. Herşey zaman içinde olacak. Henüz yeni başladık. Paşaköy’e mahalle halkıma teşekkür ediyorum’ dedi. Muhtar Baydar, ‘Paşaköy’e bugüne dek yollar yapıldı. Hizmet konusunda çok sıkıntı yaşamadık ancak yapılacak ve düşündüğümüz projeler var tabi ki. Paşaköy dün başka yarın başka olacak hergün değişip gelişiyor diyebilirim. Bizim köyümüz değerlidir. Balıkesir’den çıkıp az uzaklaşmak istediğiniz de hem yakın mesafede hem de sakin bir mahalledir burası’ şeklinde konuştu. Fatma Kara

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu