Pazarcı Esnafı İstedi Önder Lapanta Yerine Getirdi

İvrindi Belediye Başkanı Önder Lapanta, esnafın taleplerini yerine getirdiklerini duyurdu.

Pazarcı Esnafı İstedi Önder Lapanta Yerine Getirdi

Pazarcı Esnafı İstedi Önder Lapanta Yerine Getirdi

Başkan Önder Lapanta İvrindi’deki pazar esnafının uzun süredir beklediği talepleri yerine getirdiklerini duyurdu.

İvrindi Belediye Başkanı Önder Lapanta, pazar esnafının taleplerini yerine getirdiklerini duyurdu. Başkan Lapanta, esnafla yaptığı görüşmelerin ardından çeşitli iyileştirmeler gerçekleştirdiklerini açıkladı.

Çatı İyileştirmeleri ve Tadilatlar Yapıldı

Başkan Lapanta, pazar esnafının sorunlarını yerinde dinleyerek çözüm ürettiklerini belirtti. “Pazar esnafımızın dertlerini, sorunlarını ve taleplerini yerinde dinledik; çözüme kavuşturduk. Süt ve süt ürünleri bölümünü ve konfeksiyoncular bölümünün çatısını uzattık; tadilatını yaptık.” dedi.

Birlik ve Beraberlik Vurgusu

İvrindi Belediye Başkanı, pazarın İvrindi’nin kalbi olduğunu vurgulayarak esnafla güçlü bir birlik ve beraberlik içinde olduklarını söyledi. “İvrindimizin kalbi olan pazar esnafımızla biriz, beraberiz.” ifadelerine yer verdi. Başkan Lapanta, bundan sonra da esnafın ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

Haber: Bülten

İvrindi’de Spor Altyapısı Güçleniyor

ivrindi pazar balıkesir belediye başkanı talep esnaf birlik pazarcı tadilat İSTEK beraberlik pazar yeri çatı önder lapanta Talepler Süt ve Süt Ürünleri konfeksiyon çatılar