Gündem

PAZARCILAR MEHMETÇİĞİN YANINDA

Balıkesir Sebzeciler ve Meyveciler Odası Başkanı Ayhan Baydan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından Perşembe Pazarı’nda esnafa ve halka Türk Bayrağı dağıtıldı. Barış Pınarı Harekatı’na destek verdiklerini söyleyen Başkan Baydan, “Biz pazarcı esnafı olarak her zaman askerimizin yanındayız” dedi.

Balıkesir Sebzeciler ve Meyveciler Odası Başkanı Ayhan Baydan ve yönetim kurulu üyelerinden Barış Pınarı Harekatı’na destek. Balıkesir Sebzeciler ve Meyveciler Odası Başkanı Ayhan baydan ve yönetim kurulu üyeleri Perşembe Pazarı’daki esnafa ve vatandaşlara Türk Bayrağı dağıttılar. Barış Pınarı Harekatı’nda Mehmetçiğin yanında olduklarını söyleyen Başkan Baydan, “Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz günlerde sivil toplum kuruluşları olarak biz de bir adım istedik” dedi.

“BİRLİK VE BERABERLİĞİ ÖNEMSİYORUZ”

Balıkesir Sebzeciler Meyveciler Odası Başkanı Ayhan Baydan, “Barış Pınarı Harekatına destek amacıyla esnaf kardeşlerimize şanlı Türk Bayrağımızdan dağıttık. Balıkesir’deki sivil toplum kuruluşları olarak bu harekata desteği önemsiyoruz. Bu açıdan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz’a da teşekkür ediyoruz. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı ve ekibi vasıtasıyla bu bayrakları esnaflarımıza dağıttık. Tabi en çok birlik ve beraberlik içerisinde olmamız gereken dönemlerdeyiz. O nedenle esnaflarımız arasındaki birlik ve beraberliği önemsiyoruz. Bu etkinliğimizin de amacı farkındalık yaratarak birlik ve beraberliği pekiştirmek. Güzel bir etkinlik yaptık ve pazarımızı gelincik tarlası gibi süsledik. Biz her zaman askerimizin, devletimizin, milletimizin yanındayız” ifadelerini kullandı. Fatma Kara

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu