GündemSpor

PEKİ, BALIKESİR’DE SPOR CAMİASINDA DURUM NE?

Fatih Terim, Abdürrahim Albayrak ve eşinden sonra, Başakşehir Spor Kulübü başkanı Göksel Gümüşdağ ve eşine de Koronavirüs teşhisi konulması, Balıkesir’de gözlerin, Spor camiasına ve spor tesislerinde ki son duruma çevrilmesine neden oldu.

5E7B2272Ae298B57B5F5F7C5
TÜM TESİSLER DEZENFEKTE EDİLDİ

Covid-19 (koronavirüs) ile mücadele kapsamında alınan tedbirler gereği Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün, kuruma bağlı tüm spor tesislerinde genel temizlik ve ilaçlama yöntemi ile dezenfeksiyon çalışmalarının düzenli olarak yaptığı biliniyor.

Foto3
BALKES’TE HER ŞEY DURMUŞ

Balıkesirspor kulübünde ise hem as takımda hem de alt yapı da (antrenman vs. gibi )tüm spor çalışmalarının durdurulduğu ve tesislerin dezenfeksiyon işleminin Altıeylül Belediyesi tarafından yapılmış durumda. Kulüp Başkanı Kadir Dağlı “an itibari ile tesislerde sadece iki görevli arkadaş ve tesislerimizde konaklayan futbolcularımız bulunuyor. Onlarda alınan tedbirleri harfiyen yerine getiriyor. Hem ast takımda hem de altyapımızda her hangi bir çalışma yapılmıyor” dedi.

Terim Ve Albayrak
FAALİYETLER DURDURULDU

Gençlik Spor İl Müdürlüğü ise resmi sitesinden yaptığı açıklama ile “Tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüsü nedeniyle başlatılan dezenfekte çalışmaları Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzde tüm tesislerimizde sürdüğünü belirtti. Açıklamada yeni tip Koronavirüs salgını sonrası gençlerin ve sporcuların sağlığını tehlikeye atacak süreçlerin önüne geçilmesi için tüm tesislerde ve çevresinde genel temizlik ve ilaçlama yapıldığı ifade edildi. Ayrıca vatandaşlara tüm spor faaliyetlerin de durdurulduğu hatırlatıldı.

Göksel Gümüşdağ
YURTLARDA İLAÇLANIYOR

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Lokman Arıcıoğlu; “Tesislerimizde dezenfekte çalışmalarına geçtiğimiz hafta başladık. Futbol Sahaları, Gençlik Merkezleri, Spor Salonları ve Yurt Müdürlükleri başta olmak üzere spor tesislerimizi dezenfekte ediyoruz. Tesislerimizde spor yapan sporcularımız, yurtlarda kalan öğrencilerimiz ve tesislerimizi kullanan tüm vatandaşlarımızın sağlığı birinci önceliğimizdir.” şeklinde konuştu. Ayrıca açıklamada Profosyenel ekipler tarafından başlanılan dezenfekte çalışmalarına devam edileceğine de vurgu yapıldı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu