Gündem

Perde Arkasında ki GİZLİ KAHRAMANLAR

Covid-19 (koronavirüs) salgınına karşı verdiğimiz mücadelenin perde arkasında kalan gizli kahramanları da var. Toplumdaki dezavantajlı bireylerin (yaşlı, engelli, çocuk, kadın vb.) bakımından sorumlu Sosyal Hizmet çalışanları bu gizli kahramanlar arasında yer alıyor.

24 SAAT ÖZVERİLİ ÇALIŞMA

Yarattığı tehdit ile tüm dünyada etkili olan Covid-19 salgınına karşı alınan tedbirler çerçevesinde, tüm giriş ve çıkışlara kapatılarak, koruyucu ve önleyici tedbirlerin alındığı Huzurevleri, Korunmaya İhtiyacı Olan Çocuklu Kuruluşlar ve Sığınma Evlerinde görevli Sosyal Hizmetler çalışanları, 24 saat esasına dayanan özverili performansları ile gizli kahramanlığa imza atıyorlar.

% 100 İZOLASYON SAĞLADILAR

Sosyal Hizmetler Çalışanlarının, Covid-19 (koronavirüs) salgınına karşı alınan tedbirleri, özverili ve fedakar bir çalışma temposu ile harfiyen yerine getirerek, tam bir izolasyon sağlamalarının önemi, ABD, İspanya, İtalya gibi ülkelerde ki Huzurevlerinde görülen Covid-19 kaynaklı çok sayıda ölüm vakası dikkate alındığında, net bir şekilde ortaya çıkıyor.

KURUM AYAKTA ALKIŞLIYOR

Oluşturulan takip izleme birimleri ile titizlikle sık sık kontrolleri sağlayan sosyal hizmet çalışanlarına, Balıkesir Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler idari personeli ve bütün meslek personeli, kuruluş bahçelerinde sosyal mesafeye ve izolasyon kurallarına uyarak, sosyal hizmet çalışanlarını ayakta alkışlarla psiko-sosyal destek ile moral oluyor ve koordinasyonu sağlıyor. Bu alkışlara “Biz sizler için buradayız, sizler de bizim için evde olun” çağrısını yineleyen Sosyal Hizmet çalışanları, toplumsal bir teşekkürü çoktan hak etmiş görünüyor.Kamil Akyürek’in haberi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu