GündemDünyadan Haberler

Polis eşlerinden Şehit Bol adına sergi

Balıkesir-Karesi Halk Eğitim Merkezi ve İl Emniyet Müdürlüğü işbirliği ile açılan “Şehit Ömer Faruk Bol El Sanatları Sergisi” Valilikteki Rıza Akdemir Sergi Salonunda açıldı. Sergide polis eşleri tarafından hazırlanan elişleri beğeniye sunuldu.

Balıkesir-Karesi Halk Eğitim Merkezi ve İl Emniyet Müdürlüğü işbirliği ile açılan “Şehit Ömer Faruk Bol El Sanatları Sergisi” Valilikteki Rıza Akdemir Sergi Salonunda beğeniye sunuldu. Tamamı polis eşlerinden olaşan kursiyerler kısa sürede yüzlerce eseri ortaya çıkardı.

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Lojmanlarında açılan kurslarda birçok el işi göz nuru çalışma yapan polis eşlerinin sergisinin açılışına Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, MHP İl Başkanı Suat Par, davetliler ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Sergi ile ilgili bilgi veren Karesi Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Canseven, “Polis eşlerine yönelik 4 yıldan buyana polis lojmanlarında yaptığımız kurslarımız devam ediyor. Bu sene ipek koza yapımı el sanatları sergisi açtık. Halen devam eden iki kursumuzda 42 kursiyerimiz çalışmalarını sürdürmekte. Bugün bu sergide polis eşlerinin çalışmaları sergilenmekte. Sergimize Şehit Polis Ömer Faruk Bol’un ismi verildi. Şehidimizin annesi de bugün sergimize katılacak. elişi sanatları insanın gözüne hitap ediyor. Bu bağlamda Hanımlara örnek çalışmalarından dolayı teşekkür ederim” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu