GündemGörüntülü Haberler

Polis Kasımpaşalı John Wick’i Yakaladı

Polis Kasımpaşalı John Wick’i Yakaladı


 

İstanbul Beyoğlu’nda farklı günlerde 8 kişiyi vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralayan “Kasımpaşalı John Wick” lakaplı suç makinesini polisler kıskıvrak yakaladı. Emniyette çok sayıda suç kaydı olan ve intikam yemini ettiği öne sürülen şahsın, semtteki uyuşturucu satıcılarını silahla vurduğu söyleniyor.

 

2 Günde 7 Kişiyi Yaraladı

Beyoğlu Kulaksız ve Kasımpaşa semtlerinde bir şahıs 7 kişiyi iki gün içerisinde vücutlarının çeşitli yerlerinden silahla vurarak yaralamıştı. Hayati tehlikesi olmayan şahıslar kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alınmıştı. Olayla ilgili Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği polisleri çalışma başlatmıştı.Emniyet güçleri gerçekleştirdiği çalışmalar sonucu 36 yaşındaki Mehmet Kadem B. gözaltına aldı.

 

Uyuşturucu Satıcılarını Silahla Vuruyor

Çeşitli suçlara karışan Mehmet Kadem B. isimli şahıs ayrıca saldırıları sadece torbacılara yaptığını öne sürdü. Adli makamlar kasten yaralamadan hakkında işlem başlatılan Mehmet Kadem B’yi adliyeye sevk etti. 36 yaşındaki Mehmet Kadem B’nin yaşadığı olaylardan sonra ise lakabı “Kasımpaşalı John Wick” olarak kaldı.

Kaynak: İHA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu