Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Polisten Kaçan Göçmenler Ve Organizatörler Ormanlık Alanda Yakalandı

Polisten Kaçan Göçmenler Ve Organizatörler Ormanlık Alanda Yakalandı

 

Polisten Kaçan Göçmenler Ve Organizatörler Ormanlık Alanda Yakalandı. Ayvalık ilçesinde, polis ekiplerinden kaçan Kongo uyruklu 8 düzensiz göçmen ve 3 organizatör, ormanlık alanda yakalandı.

 

ORMANLIK ALANDA YAKALANDILAR

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, polis ekiplerinden kaçan Kongo uyruklu 8 düzensiz göçmen ve 3 organizatör, ormanlık alanda yakalandı.   Cunda Adası’nda görev yapan bekçi ekipleri, M.E.S idaresindeki panelvan araca ‘dur’ ihtarında bulundu. İhtara uyulmaması üzerine polis ekipleri aracı takibe aldı. Kısa sürede takip edildiğini fark eden sürücü M.E.S, aracı Ortunç yolundaki ormanlık alana sürdü.

1 SAAT ARANADILAR

Bir süre sonra aracı durduran sürücü, yanındaki 10 kişiyle beraber ormanlık alanda saklanmaya başladı.  Ormanlık alanda fenerlerle yaklaşık 1 saat arama çalışması yapan polis ve bekçi ekipleri, aralarında 2 çocuk ve 1 kadının da bulunduğu 8 Kongo uyruklu göçmen ile organizatör olduğu tespit edilen M.E.S, F.E ve E.C’yi yakaladı.

İLÇE EMNİYETTE İNSANİ YARDIMDA BULUNULDU

Yakalanan göçmenleri, İlçe Emniyet Müdürlüğüne getiren ekipler; burada yiyecek, içecek, tıbbi malzeme gibi insani yardımlarda bulundu. Öte yandan gözaltına alınan organizatörlerden M.E.S’nin 7 ayrı suçtan aramasının bulunduğu ve cezaevi firarisi olduğu belirlendi. F.E ve E.C’nin de çeşitli suçlardan sabıkalı oldukları öğrenildi.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu