Altınoluk Kültür ve Sanat Festivali Görkemli Finalle Sona Erdi
Altınoluk Kültür ve Sanat Festivali, müzik ve el sanatlarıyla dolu üç günün ardından coşkulu bir finalle tamamlandı.
Altınoluk Kültür ve Sanat Festivali Görkemli Finalle Sona Erdi
Altınoluk El Sanatları Geliştirme Derneği tarafından Edremit Belediyesi’nin katkılarıyla bu yıl 2’ncisi düzenlenen Altınoluk Kültür ve Sanat Festivali, üç gün boyunca Altınoluk ve Körfez bölgesine renk kattı. Festival, kültür, sanat ve eğlencenin bir arada yaşandığı unutulmaz anlarla dün gece sona erdi.
Festivalin Son Günü Müzik Ziyafetine Sahne Oldu
Festivalin kapanış etkinliğinde sahne alan Opus X müzik grubu, katılımcılara müzik dolu unutulmaz saatler yaşattı. Gecede sahneye alkışlarla çıkan grup üyeleri; davulda Hakkı Güzey, basta Murat Yetim, gitarda Ural Sönmez, klavyede Muratcan Kapan, saksafonda Ozan Sağlık ve solist Caner Sözer’in performansıyla festivalin finali coşkulu geçti.
Festivalin Mimarı Jülide Atılgan’dan Teşekkür
Altınoluk El Sanatları Geliştirme Derneği Başkanı Jülide Atılgan, festivalin kusursuz bir şekilde gerçekleşmesi için büyük emek harcadı. Atılgan, Opus X müzik grubuna teşekkür ederken, “Önümüzdeki yıl tekrar böyle güzel bir festivalde buluşmak ümidiyle, başta Edremit Belediyesi olmak üzere, dernek üyelerimize ve tüm katılımcılara teşekkür ederim” dedi.
Altınoluk’un Tanıtımına Büyük Katkı
Festival boyunca gerçekleşen etkinlikler sadece Altınoluk’u değil, tüm Körfez bölgesini kültürel ve sanatsal anlamda tanıtma fırsatı sundu. Renkli stantlar, el sanatları sergileri ve müzikli programlar hem yerel halk hem de tatilciler tarafından ilgiyle takip edildi.