GündemEkonomi

PROJELER START ALACAK

BALOSB Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Güdümlü Projesi başlıyor. BALOSB Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Güdümlü Projesi için toplantı gerçekleştirildi.

Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) tarafından 2018 bütçe yılı içerisinde Güdümlü Proje Destek Programı kapsamında desteklenmesi planlanan “BALOSB Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Güdümlü Projesi” için başlangıç toplantısı, Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü’nde gerçekleştirildi.

GÜDÜMLÜ PROJELER TANITILDI

Toplantıda Güdümlü Proje süreçleri hakkında gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulunan GMKA Genel Sekreter Vekili Abdullah Güç’ün ardından Balıkesir OSB İdari İşler Amiri Levent Eryılmaz tarafından Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Projesi tanıtım sunumu ve GMKA Proje Geliştirme ve Uygulama Birimi Uzmanı Emine Aktuğ tarafından Güdümlü Proje tanıtım sunumu gerçekleştirildi. GMKA’dan edinilen bilgiye göre toplantıya Güney Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreter Vekili Abdullah Güç, Proje Geliştirme ve Uygulama Birimi Başkanı Osman Erol İnce, Balıkesir Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şakir Sakarya, Balıkesir Sanayi Odası Genel Sekreteri Engin Akyüz, Balıkesir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdür Yardımcısı Murat Özcan, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Program Geliştirme Şube Müdürü Derya Solak ve Proje ve AR-Ge Koordinatörü Cihan Çağıl, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri Ethem Ceran ve Mustafa Güleç, Balıkesir OSB İdari İşler Amiri Levent Eryılmaz ve Balıkesir OSB Evrak Kayıt ve Arşiv Uzmanı Ebru Doğan, Balıkesir Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü’nden Mühendis Pelin Tekol ve Balıkesir Organize Sanayi Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hasan Kılıç, GMKA Proje Geliştirme ve Uygulama Birimi Uzmanları Emine Aktuğ ve Ali Koç katılım sağladı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu