Ptt'den 183. Yıla Özel 183'üncü Müşteriye Jest

Posta ve Telgraf Teşkilatı'nın (Ptt) 183. kuruluş yıl dönümü Balıkesir’de çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Ptt'den 183. Yıla Özel 183'üncü Müşteriye Jest

Ptt’den 183. Yıla Özel 183’üncü Müşteriye Jest

Ptt’Den 183. Yıla Özel 183’Üncü Müşteriye Jest

SGK prim ücretini yatırmak için merkez şubesine gelerek Ptt’nin kuruluş yıl dönümüyle aynı rakamları taşıyan 183 gişe numarasını alan İsmail Üçkan’a Başmüdür Suat Öztürk tarafından TBMM’NİN Kuruluş Yıldönümü anısına basılan anma pulu serisi olan bir albüm hediye edildi.

Ptt’Den 183. Yıla Özel 183’Üncü Müşteriye Jest

“Global bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz”

Ptt’nin 183. yıl dönümü Balıkesir’de çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Balıkesir Ptt Başmüdürü Suat Öztürk Türk posta tarihine değinerek açıklama yaptı. İHA’ya konuşan Öztürk, “23 Ekim 1840 tarihinde Posta Nezareti olarak Osmanlı Devleti içerisinde iletişim ve haberleşmeyi sağlamak üzere kurulan Ptt AŞ, günümüzde Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na bağlı olarak ülkemizin dört bir yanında, geniş hizmet ağı ile posta, kargo, lojistik, filateli ve e-ticaret gibi birçok sektörde vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için hizmetlerini sunmayı sürdürüyor. Şirket hizmetlerine ek olarak; sportif faaliyetlere destek veriyor, sosyal ve kültürel hayatın gelişmesine de katkı sağlıyor. Ptt olarak Balıkesir İlimiz genelinde en gelişmiş mahallerle, en ücra köşelerde yaşayan vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz. Müşterilerimizin ve çalışanlarımızın refahını esas alan bir anlayışla hizmet kalitemizi geliştirmek için çalışıyor, yaygın hizmet ağımızla faaliyetlerimizi sürdürüyor ve aynı zamanda global bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerleyen bir yaklaşımı benimsiyoruz. İl genelinde hizmetlerimizi yürüten ve Şirketimizin bu günlere gelmesinde emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. ” dedi.

Ptt’Den 183. Yıla Özel 183’Üncü Müşteriye Jest

İşte 183 Yıla Özel Hediye

SGK prim ücretini yatırmak için merkez şubesine gelerek Ptt’nin kuruluş yıl dönümüyle aynı rakamları taşıyan 183 numaralı gişe numarasını alan İsmail Üçkan’a Başmüdür Suat Öztürk tarafından TBMM’NİN Kuruluş Yıldönümü anısına basılan anma pulu serisi olan bir albüm hediye edildi.

PTT 183 Yaşında!

balıkesir kutlama yıl dönümü hediye hatıra ptt 183.yıl 183. müşteri balıkesir şube