GündemEkonomiTürkiye Gündemi

Ramazan Ayına Özel Pideler Ön Saflarda

Ramazan Ayına Özel Pideler Ön Saflarda

Bu yıl, geçen sene olduğu gibi Ramazan ayı pandeminin gölgesinde geçecek. Tüm üretim merkezlerinde tedbirler alınarak yürütülen çalışmaların karşılığında kepekli, çavdarlı ekmek, buğday ,mısır ekmeği, susamlı pide, yumurtalı pide ve ayrıca unlu mamuller elde ediliyor.

Dsc 8302 600X600 1

Akbaba “Başkanımız Her Eve Pide Girebilsin” Dedi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Fırıntaş AŞ bu yıl pide fiyatlarını belirledi. Konuyla ilgili olarak Fırıntaş Genel Müdürü Oktay Akbaba, 49 büfede arz ve ayrıca talep dengesi gözetilerek günlük, yaklaşık 25 bin pide üretimi gerçekleştirileceğini belirtti. Kalite ve hijyene büyük önem verdiklerinin altını çizen Akbaba, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz da virüsle mücadele döneminde zorlu süreçten geçildiğini, bu durumunda göz önünde bulundurulup, her açıdan değerlendirilerek satışa sunulması gerektiğini bizlere iletti. Bizler de alım gücü rahat olsun hemde en iyi ve ayrıca güzel üretimi yaparak her sofraya pide girsin düşüncesi ile hareket ediyoruz” dedi.

Fotograf Pandemi Oncesinde Cekilmistir

Yumurtalı ve Bol Susamlı Pideler

Sadece Balıkesir Fırıntaş AŞ.B üfelerinde375 gram pide 1,5 TL. Bakkal ve marketlerde bu fiyat farklılık gösteriyor. Yumurtalı ve bol susamlı 400 gram pide 3,5 TL. Fırıntaş yumurtalı ve bol susamlı pidelerini minimum 49 noktaya ulaştırıyor. Geçtiğimiz 2020 yılının Ramazan ayında 15-17 bin üretim gerçekleştiren Fırıntaş bu yıl arz ve ayrıca talep dengesi ile satışların artacağını öngörüyor. Fırıntaş büfeleri merkez ilçelerle birlikte Bigadiç, Kepsut, Dursunbey, İvrindi, Edremit ,Akçay-Altınoluk ayrıca Altınkum mahallelerinde ürünlerini halka ulaştırıyor.

Zkhmuvfzks

“Özenerek Ürettiğimizi Özenle Sofraya Taşıyacağız”

Fırıntaş Genel Müdürü Oktay Akbaba, “ kaliteli hijyene önem veren ve özenerek ürettiğimiz ürünle Fırıntaş’ın bir vizyonu olduğunu göstermek istiyoruz. Kalitemizi halka sunacağız. Ayrıca özenerek ürettiğimizi özenle sofralara taşıyacağız” dedi. Semra Aman Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu