Gündemİlçe Haberleri

Ramazanda Kızılay’ın Yardım Eli Balıkesir’e Uzandı

Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım eli uzatmak amacıyla Bigadiç Kızılay Şubesi tarafından önemli bir çalışma başlatıldı.

Ramazanda Kızılay’ın Yardım Eli Balıkesir’e Uzandı

Balıkesir’in Bigadiç ilçesinde, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım eli uzatmak amacıyla Bigadiç Kızılay Şubesi tarafından önemli bir çalışma başlatıldı. Ramazan ayı dolayısıyla hazırlanan gıda kolileri, ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Her mahalleye hizmet götürmek için büyük çaba sarf eden Bigadiç Kızılay Şubesi, hayırseverlerin bağışlarıyla desteklenerek ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam ediyor.

Ramazan ayının dayanışma ve yardımlaşma ruhunu en güzel şekilde yansıttığı bu dönemde, Bigadiç Kızılayı’nın çabaları tüm vatandaşların kapılarını çalıyor. Bigadiç Kızılay Şubesi tarafından yapılan açıklamada, “Nakdi bağışlarla temin edilen gıda kolilerini ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdık. Bağışçılarımızın destekleri için şükranlarımızı sunuyoruz. Bu Ramazan’da, fitre, fidye, zekat ve diğer bağışlarınızı Bigadiç Kızılayı’na yaparak iyiliğin yayılmasına katkıda bulunun” ifadelerine yer verildi.

Ramazanda Kızılay'In Yardım Eli Balıkesir'E Uzandı

 

Haber: Bülten

Balıkesir Görsel Sanatla Buluştu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu