Eğitimİlçe Haberleri

Rektör Boz’dan Ramazan Bayramı Mesajı

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Boz, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Rektör Boz’dan Ramazan Bayramı Mesajı

Rektor Bozdan Ramazan Bayrami Mesaji 1
Rektör Boz’Dan Ramazan Bayramı Mesajı

“Bayrama ulaşmanın sevincini kalplerimizde hissediyoruz”

Rektör İsmail Boz mesajına, “Ramazan’ı uğurlamanın hüznüyle birlikte, insana ait tüm güzelliklerin sembolü olan bayrama ulaşmanın sevincini kalplerimizde hissediyoruz” ifadeleriyle başladı. Bayramların birlik ve beraberliği güçlendiren, muhabbeti ve kardeşliği artıran özel günler olduğuna vurgu yaptı.

“Sağlık, esenlik ve mutluluklar dilerim”

Mesajında ayrıca, “Ramazan Bayramı vesilesiyle tutulan oruçların, yapılan ibadet ve duaların Allah katında kabul olmasını diliyorum” dileğini dile getirdi. Geçen zamanın değerini bilerek insanlık için faydalı işlerle meşgul olunması gerektiğine dikkat çekti. Boz, “Milli birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için güzel bir vesile olan Ramazan Bayramı’nızı tebrik ediyor, Bayramın ülkemizin, İslam âleminin, akademik ve idari personelimizin, öğrencilerimizin ve tüm halkımızın Ramazan Bayramı’nı en içten duygularla kutlar, sağlık, esenlik ve mutluluklar dilerim” sözleriyle mesajını tamamladı.

Haber: Bülten

Susurluk’ta Bayram Coşkusu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu