GündemEğitim

REKTÖR KUŞ’TAN HUKUK FAKÜLTESİ TEŞEKKÜRÜ

REKTÖR KUŞ’TAN HUKUK FAKÜLTESİ TEŞEKKÜRÜ

 

Cumhurbaşkanlığı kararı ile Balıkesir Üniversitesi’ne Hukuk Fakültesi kurulması kararı alındı.

Alınan karara yönelik Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş açıklamada bulundu.

Alınan Cumhurbaşkanlığı kararı ile Balıkesir Üniversitesi’ne Hukuk Fakültesi kuruluyor. Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararı ile ilgili olarak Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş konuyla ilgili emeği geçenlere teşekkürlerini ilettiği bir açıklamada bulundu. Rektör Kuş açıklamasında şunları kaydetti:

 

“Şehrimize Hayırlı Olsun”

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdir ve tensipleri ile Üniversitemizde Hukuk Fakültesi kurulmuştur. Üniversitemiz, Şehrimiz ve Ülkemiz için hayırlı olsun. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, YÖK Başkanımız Sayın Prof. Dr. M.A. Yekta Saraç Hocamıza ve YÖK Genel Kurulu Üyelerimize şükranlarımı sunuyorum.”

 

Rektör’den Vekillere Teşekkür

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş AK Parti Balıkesir Milletvekilleri’ne de Hukuk Fakültesi kurulması yönünde sağladıkları desteklerden dolayı teşekkürlerini iletti. Prof. Dr. Kuş “Hukuk Fakültemizin kurulmasına desteklerinden dolayı Balıkesir Milletvekillerimiz Sayın Adil Çelik, Sayın Belgin Gökçe Uygur, Sayın Yavuz Subaşı, Sayın Mustafa Canbey ve Sayın Mutlu Aydemir’e teşekkür ediyorum.”dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu