GündemSpor

Rektör Özdemir’den Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne Ziyaret

Rektör Özdemir’den Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne Ziyaret

 

Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir ile Rektör Yard. Prof. Dr. Celalettin Yanık, Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu’nu ziyaret etti.

Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir ile Rektör Yard. Prof. Dr. Celalettin Yanık, Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu’nu ziyaret etti. Yapılan ziyarette Bandırma İlçesi’ndeki gençlerin, yurtların ve tesislerin hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

 

Genç Ofis Çalışmaları Görüşüldü

Ziyarette İl Müdürlüğü’nün yürüttüğü çalışmalar hakkında Rektör Özdemir’e bilgi veren Müdür Arıcıoğlu, ayrıca üniversite ile yürütülecek Genç Ofis çalışmaları, spor faaliyetleri ve oluşturulacak spor alanları gibi ortak faaliyetler hakkında Rektör Özdemir ile fikir alışverişinde bulundu.

 

Öğrenci sayısı artıyor hedefler şekilleniyor ”

Kurum çalışmalarını yakından takip ettiğini ve önemli yatırımlara, önemli başarılara imza atıldığını belirten Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, hızla artan öğrenci sayısı nedeniyle barınma ihtiyacının karşılanmasına yönelik yurt yapım çalışmaları, sosyal ve sportif alanların artırılması ile Bandırma’daki hedeflerin şekillenmeye başladığını söyledi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu