Gündem

REKTÖR’DEN TES’E İADE-İ ZİYARET

REKTÖR’DEN TES’E İADE-İ ZİYARET

 

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş Türk Eğitim-Sen Balıkesir Şubesini ziyaret etti.

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş Türk Eğitim-Sen Balıkesir Şubesini ziyaret etti.  Türk Eğitim-Sen Balıkesir Şubesi Başkanı Ahmet Baki ve Üniversite Temsilcisi Mustafa Öğe’nin ev sahipliğini yaptığı ziyaret samimi bir ortamda gerçekleşti.

 

ÜNİVERSİTE VE ŞEHİR BÜTÜNLEŞMESİ VURGULANDI

Balıkesir Üniversitesi’nin son zamanlarda yaptığı çeşitli faaliyetlerden bahsedilen sohbette, üniversite şehir bütünleşmesinin önemine değinildi. Tıp Fakültesi ve Uygulama Hastanesinin şehrin sağlığına, Veteriner Fakültesinin şehrin tarım ve hayvancılığına, Turizm Fakültesinin şehrin turizmine, Teknokentin şehrin sanayisine, diğer fakülte ve yüksekokulların şehir ile yapacakları işbirliklerinin Balıkesir’in ekonomik, sosyal ve kültürel alanlarına büyük fayda sağlayacağı konuşuldu. Üniversite şehir bütünleşmesinde Sivil Toplum Kuruluşlarına büyük görevler düştüğü belirtildi.

 

SALGIN SONRASI FAALİYETLERE DEVAM EDİLECEK

Türk Eğitim-Sen Balıkesir Şubesi Başkanı Ahmet Baki ve Üniversite Temsilcisi Mustafa Öğe bir Sivil Toplum Kuruluşu olarak Türk Eğitim-Sen’in Şehir-Üniversite kaynaşmasında sorumluluklarının bilincinde olduklarını belirterek Balıkesir Üniversitesi’nin öğretim üyeleri ile birlikte şehre yönelik çeşitli faaliyetler ve etkinlikler düzenlediklerini söylediler. Kovid-19 salgını sebebiyle ara verdikleri faaliyetlerine salgın sonrası en kısa zamanda devam edeceklerini söylediler.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu