GündemEğitim

REKTÖRLÜĞÜ DEVRALDI

Cumhurbaşkanı tarafından Balıkesir Üniversitesi Rektörü olarak ataması gerçekleştirilen Prof. Dr. İlter Kuş, dün gerçekleştirilen devir teslim töreninin ardından görevi önceki dönem Prof. Dr. Kerim Özdemir’den devraldı.

Balıkesir Üniversitesi Rektörlük Senato Salonu’nda gerçekleşen törende Prof. Dr. Kerim Özdemir, Prof. Dr. İlter Kuş’a rektörlük cübbesini giydirerek yeni görevinde başarılar diledi. Yapılan törene AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Adil Çelik, Yavuz Subaşı, Karesi Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz ile çok sayıda akademisyen katıldı.

‘‘ÖZDEMİR YORULANLAR KENARA ÇEKİLİYOR’’

Devir teslim töreninde konuşma yapan önceki dönem Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, ‘‘Üniversitemizde yeni bir değişim söz konusu. Yorulanlar kenara çekiliyor. Yeni kan yönetime taşınmış oluyor. Bu bir bakıma da kurumların dinamik kalmasına etki yapıyor. Geçmişte beraber çalıştık. İlter Bey ile, günahıyla sevabıyla birlikte yönettik. Hep beraber üniversitemize katkı vermeye devam ettik. Ben arkadaşımıza başarılar diliyorum. Allah utandırmasın’’ diyerek yeni Başkan İlter Kuş’a başarılar diledi.

‘‘2023 HEDEFLERİ KAPSAMINDA ÇALIŞACAĞIZ’’

Cumhurbaşkanı tarafından Balıkesir Üniversitesi Rektör%C

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu