Gündemİlçe Haberleri

Sabahattin Ali Anı Evi Edremit Belediyesi’ne Ödül Getirdi

Sabahattin Ali Anı Evi Edremit Belediyesi’ne Ödül Getirdi

Sabahattin Ali Anı Evi Edremit Belediyesi’ne Ödül Getirdi. Edremit Belediyesi Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri’nde Kentsel Tasarım ve Mimarı alanında “Sabahattin Ali Anı Evi” projesi ile ödüle layık görüldü.

41 PROJEDEN 1’İ EDREMİT’İN OLDU

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan Marmara Belediyeler Birliği tarafından İstanbul Hilton Hotel’de düzenlenen Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri töreni ve Meclis Toplantısı’na katıldı. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Sındırgı Belediyesi ve Edremit Belediyesi’nin Marmara Belediyeler Birliği tarafından verilen Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri töreninden 41 ödül arasından 4’ünü aldığı törende, Edremit Belediyesi Kentsel Tasarım ve Mimarı alanında “Sabahattin Ali Anı Evi” projesi ile ödüle layık görüldü.

SABAHATTİN ALİ ANI EVİ PROJESİ ÖDÜL ALDI

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan 381 projenin katıldığı büyük organizasyonda ödül almanın sevincini yaşadığını dile getirdiği tören ile ilgili olarak, “Onlarca proje arasında Kentsel Tasarım ve Mimarı alanında “Sabahattin Ali Anı Evi” projemiz ödüle layık görüldü. Edremit’imizin kültür turizmine çok büyük katkı sağlayacağına inandığım Sabahattin Ali Anı Evi’nin hazırlanmasında ve Edremit’e kazandırılmasında emeği olan tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. ” dedi. Marmara Belediyeler Birliği tarafından İstanbul Hilton Hotel’de düzenlenen Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri töreninde Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan’a Edremit Belediye Meclis Üyesi Ertal Küçükaslan, Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Tayfun Gerkuş, Kültür ve Sanar Koordinatörü Uğur Yaşar ve Sosyal Medya Koordinatörü Okay Önder eşlik etti.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu