GündemTürkiye Gündemi

Sağlığın Sesi Yeni Yıla Dikkat Çekti

Sağlığın Sesi Yeni Yıla Dikkat Çekti

 

BGYC Başkanı ve Merhaba Gazetesi Sahibi Semra Aman Akyürek İl Sağlık Müdürü Serkan Kadir Keskin’i ziyaret etti. Ziyarette Akyürek ,yeni Müdür Keskin’e “Göreviniz hayırlı olsun” dedi. Ziyarette yeni yıla ilişkin sağlık camiasının önemli bir mesajı da dile getirildi. Maske-mesafe ve hijyenle birlikte kalabalık gruplardan uzak durulması ve kalabalık oluşumu yaratacak kutlama ve benzeri etkinlerden uzak durulmasına dikkat çekildi.

MÜCADELEYE KATKI SUNALIM

Balıkesir İl Sağlık Müdürü Serkan Kadir Keskin “Yeni Yılı kendi çekirdek ailemiz içinde geçirmek salgınla mücadeleye ciddi katkı sağlayacaktır diyen Müdür Keskin, “Kıymetli Balıkesirliler; Sevdiklerimizi, yakınlarımızı korumak için ziyaret, akraba, arkadaş vb kalabalıklara fırsat vermeyelim ve mücadeleye katkı sunalım”

SAĞLIKÇILAR’IN İSTEĞİ

“Sağlıkçılarımıza yardımcı olalım. Ne kadar az temas olursa ve dikkat edilirse virüsle mücadeleye de o denli katkı sunulmuş olacaktır. Birlikte sağlıklı yarınlara merhaba diyebilmemiz için maske-mesafe ve hijyene dikkat ederek ve temas konusunda hassasiyet taşıyıp kalabalık gruplar oluşturmayarak bu mücadeleye ciddi katkı sunabiliriz” Kamil Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu