GündemSiyaset

SAĞLIK ATAMALARI YAPILDI

AK Parti Balıkesir Milletvekili Adil Çelik Balıkesir milletvekilleri olarak, Balıkesir’deki sağlık sorunlarının çözümü noktasında yoğun bir mesai harcadıklarını ve bu çerçevede kente Uzman hekim, diş hekimi ve eczacı olmak üzere toplam 50 sağlık çalışanının atamasının yapıldığı müjdesini verdi.

DOKTOR VE ECZACI ATAMALARI

Sağlık alanındaki çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Milletvekili Adil Çelik, gerçekleşen doktor ve eczacı atamalarıyla ilgili bilgiler verdi. Çelik, “24 Haziran 2018 seçimlerinde değerli Balıkesirli hemşerilerimizin bizlere gösterdiği teveccühün bir gereği olarak, üzerimizdeki sorumluluğun bilinci ile çalışmalarımıza devam etmekteyiz. İlimizdeki sağlık hizmetlerini daha iyi bir seviyeye taşıyabilmek adına da gereken hassasiyet gösterilmektedir” dedi.

HEKİM İHTİYACI ÖNCELİKLİ

Çelik yaptığı açıklamada, “Konu ile ilgili Sağlık Bakanımız, milletvekillerimiz ve bakanlık bürokratlarımızla yaptığımız istişareler neticesinde atılması gereken bütün adımlar değerlendirilmiştir. Bu kapsamda bakanlığımıza ilettiğimiz Onkoloji ve Nükleer Tıp branşlarında Uzman hekim ihtiyacımız aciliyet taşımakta idi. Önceden Onkoloji uzmanı Bakanlıktan geçici görevli geliyordu ama geçici görevli olduğundan yeterli seviyede faydalanamıyorduk. Yapılan bu atamalar önemli bir ihtiyaca cevap verecek ve vatandaşlarımızın aldığı sağlık hizmeti kalitesinin yükseltilmesine ciddi anlamda katkı sağlayacaktır” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu