Gündem

SAĞLIK ÇALIŞANLARI ANISINA ANIT ÖNERGESİ KABUL EDİLDİ

SAĞLIK ÇALIŞANLARI ANISINA ANIT ÖNERGESİ KABUL EDİLDİ

 

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi Ak Parti Grup Sözcüsü Mehmet Birol Şahin düzenlenen Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim Ayı toplantısında sunulan önergeye ilişkin açıklamada bulundu.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi Ak Parti Grup Sözcüsü Mehmet Birol Şahin düzenlenen Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim Ayı toplantısında sunulan önergeye ilişkin açıklamada bulundu. Grup Sözcüsü Mehmet Birol Şahin; koronavirüs sürecinde vefat edilen sağlık çalışanlarının anısına, bir anıt yapılmasını içeren bir önergede bulunduklarını dile getirdi.

 

FEDAKARCA MÜCADELEYE DEVAM EDİYORLAR

Sözcü Şahin Büyükşehir Belediye Meclisi’ne sunulan önerge ile ilgili açıklamasında, “ Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz’ın direktifi doğrultusunda hazırladığımız Önerge Büyükşehir Belediye Meclisinde oybirliğiyle kabul edildi. Dünya ve Ülkemizde yaklaşık bir yıldır yoğun biçimde Covid-19 Virüsü ile mücadele devam etmektedir. Bu mücadelenin en ön safında Sağlık Çalışanlarımız vardır. Sağlık çalışanları bu güne kadar insanımızın sağlığı için fedakarca mücadele ettiler ve mücadeleye devam ediyorlar. ”dedi.

 

MASKE TAKMIŞ BİR FİGÜR OLACAK

Şahin açıklamasında, “Bu mücadeleler sırasında virüsten vefat eden sağlık çalışanları sayısı yüzü geçmiştir. Vefat edenler anısına bir anıt yapılması uygun olacaktır. Bu anıtın ellerini açmış ve maske takmış bir sağlık çalışanı figürü, figürün kollarının alt kaidesinde vefat eden sağlık çalışanlarının isimleri yazılması düşünülmüştür. Ayrıca bütün Sağlık Çalışanlarımız anısına bir hatıra ormanı yapılarak bu fedakâr mücadelelerinin ölümsüzleştirilmesi düşünülmüştür. Bu vesile ile devam eden virüs mücadelesinde vefat eden sağlık çalışanlarını minnetle anıyoruz, bütün sağlık çalışanlarına teşekkürler ediyoruz. Bütün vatandaşlarımızın Maske-Mesafe-Temizlik tedbirlerine azami biçimde uymalarını istirham ederiz.” ifadelerine yer verdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu