Gündemİlçe Haberleri

Sağlık Çalışanlarına Ödüllü Çorba Daveti

Sağlık Çalışanlarına Ödüllü Çorba Daveti

 

Covid-19 Pandemi sürecinde her kes ve her kesim tarafından takdir edilen sağlık çalışanlarına, yerel esnaf ve iş adamlarından moral verici destekler geliyor. Bu moral desteklerinden bir tanesi de Mega Yıldız Lokanta sahibi Sinan Ergüven’in Sağlık Çalışanlarına moral ve manevi destek için Ödüllü çorba ikramı daveti oldu.

 

Açıldık, İkram İçin Bekliyoruz

Ergüven, Covid-19 virüsünün etkili olamaya başladığı ilk dönemde, kahraman sağlık çalışanlarına manevi bir destek ve moral verme adına, sosyal medya paylaşımında, lokanta açılacağı zaman ödüllü çorba ve kaymaklı kadayıf ikramında bulunacağına dair söz verdiğini ve bu gün bu sözünü yerine getirmek için Sağlık Çalışanlarını davet ettiklerini belirtti.

 

SinanÖn Cephede Onlar Yer aldı

Bütün dünyayı yakıp kavuran Covid-19 virüsünün Allah tarafından bir ikaz olduğuna inandıklarını belirten Mega Yıldız Lokanta Sahibi Sinan Ergüven, éKoronavirüs’ün etkili olmaya başladığı ilk dönemde panik ve sıkıntılı bir durum yaşanıyordu. Koronavirüs Pandemisi ile mücadeleyi  savaş olarak niteleyecek olursak, bu savaşta ön cephede yer alan da Sağlık Çalışanlarımız oldu. O zor dönemde sağlık çalışanlarımıza destek olmamız gerektiğine inandım” dedi.

O Zor Günlerde Söz Vermiştik

Ergüven, Elbette Devletimiz, hükümetimiz, STK’lar ve hatta alkışları ile vatandaşlarımız da onlara kendince destek verdiler. İşte o zaman bizde kendi kararımızca dedik ki, sağlık çalışanlarımıza Lokantamız açılınca ödüllü olan çorbamızdan ve yöremize özgü olan kaymaklı kadayıfımızdan ikramımız olsun. Maksadımız onlara bizde sizi seviyoruz, bizde arkanızdayız, destekçiniziz mesajını iletmekti ve hemen o gün bu sözümüzü sosyal medya hesaplarımızdan paylaştık” dedi.

Sürece Asıl Katkı Sağlık Çalışanlarından

Bu gün tüm dünyada Covid-19 ile ilgili olarak, ülke olarak başarılı bir noktaya geldiğimizi ifade eden Ergüven, “Hükümetimizin ve bilim kurulumuzun başarısını belirtmekle birlikte bu başarılı sonucun ortaya çıkmasının asıl kahramanı olan ve bu başarılı tablo ya asıl katkıyı sağlayan sağlık çalışanlarıdır diye düşünüyorum.

 

                                                                               Bizi Şereflendirmelerini Bekliyoruz

Sinan 2

 

Ergüven, lokantanın normalleşme süreci ile tekrar faaliyete başladığını belirterek, “dolayısı ile verdiğimiz sözü yerine getirmek için, lokantamızın açıldığı bu günlerde Doktorundan hemşiresine, hasta bakıcısından teknisyenlerine, güvenlik sorumlusundan memurlarına kadar bütün sağlık çalışanlarımızı, ödüllü çorbamızı ve kaymaklı kadayıfımızı ikram etmek için buraya davet etmek istiyoruz. Davetimize uyarak bizi şereflendirirlerse çok memnun olacağız” şeklinde çağrıda bulundu.

Haber: Kamil Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu